http://www.feyizoglu.com/Alarmli-Disk-Kilidi_48874.html#0
Bu üründen alacağım ama duke 200 uymuyor dediler doğru mu , bilen var mı?
1000km de yağını değişip Service Reset yazısını resetlemiştim. Sonrasında Servise kaç km sonra gitmem gerektiğini gösteren sayaç 5000'den düşmeye başladılar. Anlayacağınız benim motorun beynine 5000km de bakıma gidilmesi gerektiğini kazımışlar. 5000 bakımı 3. bakım olacak.
http://www.feyizoglu.com/Alarmli-Disk-Kilidi_48874.html#0
IRC'den iyi ama michelin, pirelli gibi markalardan tabiki kötüO zaman bir soruda ben sorayım bu mrf lastikler gerçekten çok mu kötü yoksa bana mı öyle geliyor. 1800 km deyim özellikle arka lastik pek yola tutunamiyor
O zaman bir soruda ben sorayım bu mrf lastikler gerçekten çok mu kötü yoksa bana mı öyle geliyor. 1800 km deyim özellikle arka lastik pek yola tutunamiyor
IRC en azýndan kuru yolda bir nebze iyi. MRF ýslak kuru her türlü kötü.
Merhaba bugun Ktm Spormoto da Duke 200 ü test etme şansı buldum ancak motordan inanılmaz soğudum, motora binip yola çıktığım da bu ktm olamaz dedim. motorun stock egzozundan aşırı derecede ses geliyodu şeşırdım sonra yavaşlayınca arka tekerden sürtünme sesi geliyordu muhtemelen disk yamulmuş. neyse sonra ayaklardan ve depodan oldukça fazla titreşim vardı bir ara noluyo yav dedim sonra ışıklarda durunca bacaklarım eridi resmen böyle bir sıcak olamaz, hararet göstergesine baktım en üstte ayrı duran çizgi hariç hepsi dolu neyse bunlarıda geçtim 80in üstüne çıktığımda kafa titremeye başladı hele bide şerit değiştirirken kafası sağa sola geziyodu hemen yavaşladım kısacası motor beni çook şaşırttı üstelik daha 9000 kilometrede idi. ancak test motoru olduğu için baya yatırmışlar motoru .bu sıkıntıları motoru bir çok kez yatırdıkları için olduğunu düşünmek istiyorum. Duke 250 almak istiyorum ama bugunki testten sonra şüphelerim var. Birde 30.000 km üzerindeki motorlarda her hangi bir sıkıntı varmı?beni aydınlatırsanız sevinirim