en son küçük bir miktar zamlandı ama hala kampanyada yaz sezonu sonuna kadar kampanyada kalır diye düşünüyorum , ben zamlanmış hali ile 4499tl etiketli motoru 4.100 liraya karta 9 taksitle aldım. Motorun bayi'ye geliş fiyatı 3.885 buna göre pazarlık yapabilirsin ve tavsiye ederim bu fiyata duruşuyla konforuyla gayet tatmin edici bir makine.
Genel olarak benim yorumum motorun fiyat performans oranının gayet yüksek olduğu yönünde , oturuş pozisyonu ve tasarımı başarılı ,motorun titreşim problemi yok ancak rampalarda insan altında biraz daha güç olsun istiyor (iki kişi vites düşürmek şart oluyor)elektriksel donanım iyi , ön süspansiyon ve disk fren gayet iyi ama arka süspansiyon sert , arka kampana fren hızlı sağırlaşıyor.Vites kutusu 1ve 2 arası tüm çin motorlarında olduğu gibi problemli , motor hareket halindeyken boşa alabiliyor hatta bir kaç kez 2. vitesteyken boşa düştüğüde oldu. motor oldukça sessiz rölantide çalıştığını bile anlamıyorsunuz ancak ön rüzgarlıkla far arasındaki bağlantıları ses yapıyor bağalantı somunlarına birer plastik gerekiyor.
Motorun hızı 150 cclik bir motorun olması gerektiği gibi evet rodajını iyi geçirirseniz 130 üstü rahat görürsünüz ayrıca neden sürekli son hız sorulur anlamıyorum tapagaz gidip bariyere patlayacaksanız bu motorun hızı sizi kesmez gidin 2000 altı yarış motoru alın bari sakat kalmayın.
Hernekadar kaliteli olduğu idda edilse de sonuçta çin motorudur bu. Yani bakmanız gerekiyor bu alete , bakımını düzgün yaparsanız japon motorlarını aratmaz ancak rodaj döneminde ekstra özen gösterin boşta sesini duymak için bile gaz kolunu köklemeye kalkmayın. Kitapçıkta yazılan verilere bakmayın ilk yağ değişimi için 500 km beklemeyin 300 e yakın gidin ilk bakımına sokun.
İlk servis çok önemli , mondial servisleri ilgisiz , motorun yağını sogukken değiştirirler (sıcak olmalı) içindeki yağı tamamen temizlemek için hava basmazlar , bi zincir bolluğuna bakar yağlar gönderirler. Gerekirse verin işçiliğini aletin üstündeki tüm civata somun vs kontrol ettirin , yağ değişiminde 300-1000 arası kötü yağ kullanmayın. Yok motora bakmazsanız sizde marka takıntıları kervanına katılırsınız.
Sonuç olarak ben motoruma bakarım diyebiliyorsanız alınacak motor zone , duruşu gidişi güzel ve sürücüsüne güven veriyor , fiyatıda uygun. Ama ben motorun yağını falan değiştiremem zincir yağlamam yola çıkmadan lastik,somun vs kontrolü yapamam vakti gelince veririrm servise baksınlar diyorsanız çin motoru almayın can taşıyacaksınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------
@milas17 Rodaj motor bileşenlerinin birbirine alışması için geçirilen dönemdir, seri üretim sonucu motor parçaları üretilirken üzerlerinde milimetrik düzeyde fazlalıklar ve çukurlar vardır , motor çalıştıkça birbirine sürten parçalar bir nevi zımparalanır. Rodajda yapman gereken
a- minreal içerikli rodaj yağı kullanılması
b- motorun belli kilometre sınırlarında belli devir sınırlarında kullanılması
c- motor devrinin değişken tutulması
d- motoru zorlamaktan kaçınılması aşırı yükleme (artçı gibi)düşük devirle rampa çıkma gibi.
Zone 150 için ilk 300km devir limitin 5000 , am bu motoru 5. vitese takıp 5000 devirde sabit kalman anlamına gelmiyor , gerekiyorsa hızını düşüreceksin ve uzun süre aynı devirde gitmeyecek motor.
300-800 limitin 7000
800-1500 limitin 9000
+1500 motorun rodajı biter dilediğin gibi kullanırsın.