Selamun aleyküm
Bugün ilk defa motorumun üzerinde uzun bir süre kaldım Çekmeköy'den Şile girişine kadar arkamda bana yanlışlarımı söyleyen bana motosiklet kullanmayı öğreten artçımla beraber.
Allah'ın izni ile 19 Eylül sınavını geçerim dualarınızı bekliyorum şimdiden.
Ama şu an çok eksiğim var vites değiştirirken gaza çok geç basıyorum, gazdan elimi sert çekiyorum yığılıyor motor ama tecrübe ederek öğrenemeyceğim şeyler değil 2. kez motorumun üzerine çıktım ve çok büyük zevk aldım ama çok eksiğim olduğunu da söyledi bana kullanmayı öğreten arkadaşım
buradan da sorayım yine yardım edebilirsiniz belki daha seri olmam için daha çok mu tek başıma pratik yapmam gerek(vites değiştirirken vs.) yoksa yine bilen birini artçı olarak alıp mı çıkmalıyım ilk motorum bu benim yeni öğreniyorum kullanmayı ve bu konuda çok heyecanlıyım ve mutluyum
Size babaanne modunda dırdır etmek istemem ama 600cc çift silindirli motorlar kadar seri hızlanması var. örn V-storm veya er6 lar gibi.
ilk motor olarak riskli bir model. dikkat edin. Vites konusunda kendi başınıza aşırı trafik olmayan yerlerde pratik yapın. arabadan ne kadar alışık olasanızda bu işin mantığına ayaklar değil eller yaptığından ve düşünerek değil otomasyon kazanılması gerektiğinden bolca normal hızlarda pratik yapın. yumasak fren, yokuşta arka frenle kalkış, U dönüşü, arkanız boşken panik fren.