telefon seçimi

mt aileme danışarak yeni telefon alacağım fakat 2 model arasında kararsız kaldım
biri asus zenfone5 diğeri general mobile android one
fiyat olarak zenfone5 üzerine çıkma imkanım yok, bu fiyatlarda başka muadilleri varsa tavsiyelere açığım
kıyaslama tablosuna göre f/p ürünü olarak general mobile duruyor
http://www.vatanbilgisayar.com/urun_kiyaslama.aspx?lang=tr-TR&kat=114&uKods=19793,17637
cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim

Zenfone 5 için bataryası kotu deniyor 2100 mAh gibi birşeydi yetersiz kalıyormuş sanırım diğeri için bir bilgim yok

Sar değerlerine de baktınız mı ? General Mobil çin malı diye biliyorum ve çin malı cep telefonlarının sar değerleri yüksek yani bu 2 kat fazla radyasyon demek.

hsk

Fiyatları nedir bilmiyorum ama ıkisine de bulaşma bence düzgün bir marka al,çünkü telefona içerik indirmede falan çok sıkıntı bu çin işi telefonlar.

valla ikiside fiyatına göre iyi telefonlardır pek birşey diyemiyeceğim ancak türkcell t60'da bir bakın derim.hernekadar cinli zte yapsada t50 modelini geçen seneden beri kullanmaktayım bir sorun yaşamadım.türkcelli tanıdığınız varsa taahhütle alabilirsiniz :) ama yoksada sorun değil diğer iki telefonda oldukça iyi

asusu kullanan çok insan var pil dışında bir söylenti duymadım:)
bu arada çin malı olmayan tlf varmı bilmiyorum :(
bu general mobile bende niyetlendim bir ara gittim tamircilere sordum samsung dışında parca bulmak sıkıntı ve çok pahalı bebek gibi bakmıyacaksan samsung al dedi bence önemli...
bu fiyata ben sevmiyorum ama iPhone 4S 8GB 799 TL var bence dayanıklıda cirkin şey:)
şimdiden hayırlı olsun

cevap verenlere teşekkür ederim gönlüm generalden yana ikisini yakından görüp incelemeyi düşünüyorum

gm alinmaz telefonlarini cinli bir firmaya yaptirip kendi adini basiyor gm 1 lerde sarj soketi sorunluydu gm 2 lerde kasa catlamasi vardi zen 5 iyidir onunda uykuda sarj tuketme problemi var fakat

Bahsettiğin modelleri kullanmadım ama şöyle bir yol göstermek istiyorum,
GM discovery mesela, 4gb hafıza var ama uygulamalar için ayrılmış alan 2.25 gb. Uygulama yüklerken hatta güncelleme yaparken sıkıntı oluyor. Alacağın modele kadar verirken kullanıcı yorumlarını, forumları araştırmanın öneririm, Aldıktan sonra pişman olmamak için...

Bahsettiğin modelleri kullanmadım ama şöyle bir yol göstermek istiyorum,
GM discovery mesela, 4gb hafıza var ama uygulamalar için ayrılmış alan 2.25 gb. Uygulama yüklerken hatta güncelleme yaparken sıkıntı oluyor. Alacağın modele kadar verirken kullanıcı yorumlarını, forumları araştırmanın öneririm, Aldıktan sonra pişman olmamak için...
yok hocam 16 gb dahili hafıza var discovery değil 4g android one diye bir modeli

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

Sar değerlerine de baktınız mı ? General Mobil çin malı diye biliyorum ve çin malı cep telefonlarının sar değerleri yüksek yani bu 2 kat fazla radyasyon demek.
asusun daha yüksek yazıyor
asus 0.53 general 0.28

yok hocam 16 gb dahili hafıza var discovery değil 4g android one diye bir modeli

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

asusun daha yüksek yazıyor
asus 0.53 general 0.28

O halde general mobile yönelmelisin. Bu çok önemli bir nokta.

gm yi aldım ilk şarjimi yapıp bir kaç gun kullandıktan sonra telefon hakkında geri dönüş yapacağım

Hayırlı olsun.General Mobile'nin telefonu sanırım android için yeni bir adım. Doğru hatırlıyorsam güncellemeler direk google'den gelecekti.Ama bence telefona nazik davran diğer büyük markalar gibi özenli bir servisi yok o açıdan üzülme derim.

önemli olan;
işlemci hızı ve işlemcinin markası(birinde snapdragon 1,2ghz var asusta pc den bildiğimiz intel 1.6ghz)
RAM kesinlikle işlemciyle aynı önemde
ekran çözünürlüğü 1920*1080 full hdmi 720 mi 2K mı vs.vs.
batarya mah si ekranla direk orantılı bu konu örneğin 2000 mah lık bir batarya full hd bir ekranı çok uzun süre idare etmeyeceği gün kadar belirgin ay kadar barizdir.
temel olarak şeklini beğendikten sonra bu 4 ana özellikleri muhakkak karşılaştırmanı tavsiye ederim.

benim sim kart eski olduğu için yeni telefonu mu kullanamıyorum
micro sim karta geçince en kısa zamanda yorumda bulunacagim
sim kartsız biraz kullandım galaxy aceden sonra roket gibi hızı var :)

Super Moderator
2oo7'den bu güne kadar sadece iOS kullandım, ve var olduğu sürece de bundan vazgeçebileceğimi düşünmüyorum.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
sony z1 yada m4 aqua bul dert yok tasa yok arıza yok.

sony z1 yada m4 aqua bul dert yok tasa yok arıza yok.
bütçe yükselse lg g3 almayı düşünüyorum ama imkanlar buna el veriyor
ilk izlenimler olarak hız beni tatmin etti arka kamera net çekiyor şarj durumu iyi gibi geldi cuma akşamı ilk şarjı yaptım şuan %56da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar