Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar Merhaba ,
Bir resim gördüm yabancı bi abi yaptırmış inazumaya elcik korumalar.Var mı aramızda taktıran veya nerden bulabileceğimizi söyleyebilecek ?

Universal bişeydir muhtemelen ama sen denemeden alma inazumanın gidon boru değil belki universal olanlar uymaz !!!

Ardaşlar Merhaba ,

Benim ufak bir garajım var motoru buraya bırakıyorum ve sol aynamı kendime (koltuğa) doğru çevirmem lazım alana sığması için ve bunu hergün yapıyorum. Aynalarda çiftli vida var biliyorsunuzdur (belki bir adı vardır) altaki ile üsteki vidayı ters sıkmak lazım. Bu katlama (çevirme) sonrasında bazen vidalar ters işlediği için bazen ayna yolda rüzgarda yerinde durmuyor bende anahtarla sıkmak zorunda kalıyorum. Ayna ileride yalama olacak gibi görünüyor.Garaja girmeden önce aynaları katlamak istiyorum bunun için Inazuma için bildiğiniz katlanır ayna varmıdır yada başka bir çözüm bulabilirmiyim.

1 sayfa önce aynı soruyu ben sormuştum :) arkadaşlar gerekli olmadığını söylediler ama ben biraz kurcalamak istiyorum doğrusu.

Bir de vaktim ve naktim olunca 14T olan ön dişliyi 16T'ye çıkaracağım.

Arkadaşlar inazumanın orjinal parçaları çinde çok ucuz. Acaba türkiyeye suzukiden başka getiren yerli bir toptancı felan tanıyan varmı ? rialli.com gibi birileri bir farketse durumu inazuma parçalarını çok uygun fiyata bulmak mümkün olacak

Son düzenleme:
Evet evet aynı video

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

Arkadaşlar inazumanın orjinal parçaları çinde çok ucuz. Acaba türkiyeye suzukiden başka getiren yerli bir toptancı felan tanıyan varmı ? rialli.com gibi birileri bir farketse durumu inazuma parçalarını çok uygun fiyata bulmak mümkün olacak
Merhaba. Bulduğunuz sitenin linkini atar mısınız? Buychina diye bir sitede ben de bir sürü parça buldum fakat site pek güvenilir gelmedi bana

Bende parçanın çok olduğu güvenilir bir site bulamadım nedense aliexpreste anormal pahalı, bu bulduğum sitelerde ise paypal yok ve çine ait yerel siteler sanırım yurtdışına gönderim yapıyolardır ama kargosu felan nasıl hesaplanıyo çözemedim , 2 usd ürüne 60 usd kargo yazdıklarına denk geliyorum öyle oluncada sitelere güvenim azalıyor

http://www.chinaglobalmall.com/index.php?route=product/search&filter_name=gw250&page=13
http://cart100.com/Search?minPrice=&maxPrice=&sorttype=price%3Aasc&catId=0&SearchText=gw250&seller=&props=&p=5
http://www.allytao.com/index.php/taobao/list1?keyword=GW250&cateid=
http://www.buychina.com/taobao-agent/gw250
http://www.taodepot.com/taobao/list1?keyword=gw250&cateid=0

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben buldum...burayada yazdım şu ana kadar getirttiğim parçalarda oldu hatta yedekleride var bazılarının ama pek kaale alınmadık...:)....bende bu konuda paylaşımı kestim...şuan iki çin sitesinden depo ön maşa vs herşeyi getirtebilirim...o elcik sinyalli olanları var..şeffaf... GW 250 ye özel...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------

Parçalarla ilgili bilgi isteyen gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlara özelden ulaşırlarsa bilgi verebilirim...öyle ben getireyim para alayım değil, nasıl yaptığımı ve adresleri...2 ay çinlilerle kardeş oldum 3 parça için ama şimdi kafam rahat...servislik işim kalmadı şükür...

Eyvallah kardeş bu siteleri biliyorum burda fiyatlar yüksek , aymer19 arkadaşımızın aldığı siteyi merak ettim paypal varmı diye

Ben buldum...burayada yazdım şu ana kadar getirttiğim parçalarda oldu hatta yedekleride var bazılarının ama pek kaale alınmadık...:)....bende bu konuda paylaşımı kestim...şuan iki çin sitesinden depo ön maşa vs herşeyi getirtebilirim...o elcik sinyalli olanları var..şeffaf... GW 250 ye özel...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------

Parçalarla ilgili bilgi isteyen gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlara özelden ulaşırlarsa bilgi verebilirim...öyle ben getireyim para alayım değil, nasıl yaptığımı ve adresleri...2 ay çinlilerle kardeş oldum 3 parça için ama şimdi kafam rahat...servislik işim kalmadı şükür...

ben site linkini ilk yazdığınız zaman da istemiştim, siz pek kaale almadınız :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aliexpress ebay vs pahalı..."taobao" kökenli yerler bulunmalı...tarzanca anlaşmak gerekebilir..ingilizce pek bilmiyorlar...ben bir müslüman bayana denk geldim o ufkumu açtı singapurlu...

Bir sorunum var arkadaşlar;

Ön freni sıktığımda stop lambası yanmıyor. Başına gelen varmı? Çözüm yolu nedir? Serviste kolay halledilirmi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar