Arkadaşlar Merhaba ,
Bir resim gördüm yabancı bi abi yaptırmış inazumaya elcik korumalar.Var mı aramızda taktıran veya nerden bulabileceğimizi söyleyebilecek ?
[url]http://i.hizliresim.com/WZQO4L.png[/url]
Ön camda yakismis hanielcik korumadan cok arka canta tasima demiri ilgimi cekti
Merhaba. Bulduğunuz sitenin linkini atar mısınız? Buychina diye bir sitede ben de bir sürü parça buldum fakat site pek güvenilir gelmedi banaArkadaşlar inazumanın orjinal parçaları çinde çok ucuz. Acaba türkiyeye suzukiden başka getiren yerli bir toptancı felan tanıyan varmı ? rialli.com gibi birileri bir farketse durumu inazuma parçalarını çok uygun fiyata bulmak mümkün olacak
Ben buldum...burayada yazdım şu ana kadar getirttiğim parçalarda oldu hatta yedekleride var bazılarının ama pek kaale alınmadık.......bende bu konuda paylaşımı kestim...şuan iki çin sitesinden depo ön maşa vs herşeyi getirtebilirim...o elcik sinyalli olanları var..şeffaf... GW 250 ye özel...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
Parçalarla ilgili bilgi isteyen gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlara özelden ulaşırlarsa bilgi verebilirim...öyle ben getireyim para alayım değil, nasıl yaptığımı ve adresleri...2 ay çinlilerle kardeş oldum 3 parça için ama şimdi kafam rahat...servislik işim kalmadı şükür...