o enayilerden biri de benimherkesin kendince bir sebebi vardır. Geçen sene motoru aldık ettik derken doğru düzgün binemeden ani bir kararla askere gittim ve motoru satmak durumunda kaldım. askerden geldim, işe başladım yeniden derken eve çıktım eşya aldım falan derken elimde çok da para kalmadı. sordum soruşturdum ( birkaç tanıdık bayii var) sıfırını bir türlü bulamadım. bir ara gözü karartıp kredi falan çekerek mt09 alayım diyordum ama ondan da vazgeçtim. evlilik planı olunca böyle bir borca girmeyeyim dedim. İkinci ellere bakmaya başladım, fiyatların istanbula yaklaştıkca ortalamanın +500tl üzerine çıktığını gözlemledim. bir arkadaşlar yeni rodajdan çıkmış mavi bir r25 için anlaşmıştık ki daha iyi bir alıcı buldu. işi bırakıp başka şehirlere gidememe durumunu da gözönüne alarak istanbulda 2014 üretimi 500 kmde bir r25 buldum. motor genel olarak temiz göründü gözüme, motor sesi de hoştu. depoda kullanımdan kaynaklanan bir iki ufak çizik dışında herhangi bir şeyi yok motorun. 15bine aldım yani sıfırından pahalıya geldi. 390 tl sigorta yaptırdım bir de üzerine kasko yaptık. haftasonu baya kilometre yaptım, çarşamba günü de servise sokacağım motoru 1000 km bakımı için. uzun uzadıya yazdım ama şimdi ben sıfırı beklesem 2016 gelecek yazın son anlarını boş boş geçirecektim. seneye planladığım şeyler motosiklet almama engel olacaktı. sıfırından fazla para verdim mi, verdim; kendimi enayi hissediyor muyum, hayır. yani insanların durumlarını bilmeden bu tarz yorumlar garibime gidiyor benim
![]()
Kardeş sen bir an olsun diye bile bile pahalıya almışsın haa bulsaydın sıfırı alacaktım ikinci eli almazdımdım diyorsun buda enayi olmadıgını gösteriyor neyse hayırlı olsun diyelim ama onu o paraya satan iyi kısmetliymiş