Arkadaslar 150 tl ye satilan orta sehbalar nasil acaba siparis verip taktiran varmi.??
Montajini ne kadar a yaptirdiniz
Beyaz ampulleri ben bir türlü sevemedim ya. Ama motor beyaz olunca sanki biraz daha olmuş. Kaç kmdesin?
Arkadaşlar...üzerine alınma diye diye suzuki inazuma şövenliği yapmayın bana lütfen...yaşım 46 bu 15. Motorum.50 cc dem .1300 cc ye kadar yuzbinlerce km kullandım..iki buyuk kazam oldu...nickimde 19 yazıyor diye velet muamelesi yapmayın çok rica ediyorum...ben hiçbir markaya kardeşimin firmasıymış gibi yaklaşmadım şimdiye kadar. Ortada bir alet var bizde gikrimizi soyluyoruz..boyle yok o oyle olamaz kesin sende sorun vs..ya bırakın bunları...o zaman ben yazmayım yerime siz yazın...kayıyor diyorum iste..bunu soylememin bana ne artısı olabilirki...fazla yakıyor diyorum..hop hemen yok bu motora göre kurus hesabı yapmamalı normal vs...servis yok diyorum..parça pahalı diyorum...gücü extra 60 kiloyu taşımak içon kullanırken torktan ve beygirden yiyor diyorum...yani niye suzuki diye sakınayım ki fikrimi..babamın oğlu değilya..kötü demiyorum...ama eksik yönleri çok bana göre..zaten bir para beklentim var 6 ay içinde ilk fırsatta ya sıfır mt ya da az yaksın diye bir ncx alma niyetim var...
Diyorsunuzki en yuksek yanak bunda var 250 likler icinde rks 200 ile ladtikleri tipatip ayni..jant teker olcusu ayni...yani ilk aklima gelen motorda bile var bu lastikten...badınc..e denedim diyorum..36 bastim cok kaydi 32 yumusak oldu direksiyonu zorladi dusuk hizda agirlik sebebiyle 34 denedim yine kaydi onde michaekin var ve bu "yalan" değil...foto cekebilirim yahu..ben sehir icinde virajlardan urkerek doner oldum..sebep neyse ne...inanmayana yapabileceğim bir iyilik yok...bendeki kayiyor abi..napim...
Hmmm demek öyle...cross tourer alabilirmiyim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
Pardon cross runner...
Yani....doğru yoldasın...
ben 4.35 lt den aşağı düşüremedim bu arada...kesin bendeki alet arızalı ...4 ün altına düşenler olduğuna göre...herneyse..artık pek önemi yok...şimdi kullanıyoruz...6 ay içinde bu durum değişecek yüksek ihtimalle...hayırlısı...suzuki almam bir daha servisi olmadığı için anadoluda...yakıttan vazgeçip enaz 600 lük bir motor alacağım...hiç olmazsa hız olsun ..
Arkadaşlar...üzerine alınma diye diye suzuki inazuma şövenliği yapmayın bana lütfen...yaşım 46 bu 15. Motorum.50 cc dem .1300 cc ye kadar yuzbinlerce km kullandım..iki buyuk kazam oldu...nickimde 19 yazıyor diye velet muamelesi yapmayın çok rica ediyorum...ben hiçbir markaya kardeşimin firmasıymış gibi yaklaşmadım şimdiye kadar. Ortada bir alet var bizde gikrimizi soyluyoruz..boyle yok o oyle olamaz kesin sende sorun vs..ya bırakın bunları...o zaman ben yazmayım yerime siz yazın...kayıyor diyorum iste..bunu soylememin bana ne artısı olabilirki...fazla yakıyor diyorum..hop hemen yok bu motora göre kurus hesabı yapmamalı normal vs...servis yok diyorum..parça pahalı diyorum...gücü extra 60 kiloyu taşımak içon kullanırken torktan ve beygirden yiyor diyorum...yani niye suzuki diye sakınayım ki fikrimi..babamın oğlu değilya..kötü demiyorum...ama eksik yönleri çok bana göre..zaten bir para beklentim var 6 ay içinde ilk fırsatta ya sıfır mt ya da az yaksın diye bir ncx alma niyetim var...
Diyorsunuzki en yuksek yanak bunda var 250 likler icinde rks 200 ile ladtikleri tipatip ayni..jant teker olcusu ayni...yani ilk aklima gelen motorda bile var bu lastikten...badınc..e denedim diyorum..36 bastim cok kaydi 32 yumusak oldu direksiyonu zorladi dusuk hizda agirlik sebebiyle 34 denedim yine kaydi onde michaekin var ve bu "yalan" değil...foto cekebilirim yahu..ben sehir icinde virajlardan urkerek doner oldum..sebep neyse ne...inanmayana yapabileceğim bir iyilik yok...bendeki kayiyor abi..napim...
Abi bende ilk başlarda inazuma şovenliği yaptım harika motor bilmem ne falan diye.Evet hakkaten de Suzuki amcamızın oğlu falan değil.Servise gittiğimizde de akrabamıza gitmiyoruz.ÇAtır çatır parayı alıyolar.Ben İnazuma almadan önce 600 cc almayı düşünüyodum.Ama parçaları çok pahalı olur diye vazgeçmiştim.Geçen hafta zincir dişli seti değiştirdim serviste 15000 bakımı fren balatası derken 650 liraya denk geldi.Nerde bakım ucuzluğu ben öyle bişey göremiyorum malesef.Zaten 750 lira falan tutmuştu da pazarlıkla 650 ye inebildik.
Tabiki bu motosikletimden nefret ediyorum demek değil.Ama eksi yönlerini nedense daha fazla görmeye başladım motorumunale:
Malesef 250 cc de rakibi olmadığı için bende İnazuma tercih etmiştim.Bakalım neler olacak.