Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5000 km 150 cc ve çinli 250 cc tecrübemden sonra gerçek bir 250 lik almak istiyorum. Adres tabiki Japon
Bu motor için neredeyse anlaştık gibi siz ne dersiniz? İkinci elde ninja 250 alırken neye dikkat etmeliyim. Fiyat ve motor için ne düşünüyorsunuz? Cevaplarınızı bekliyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2013-ninja-224511446/detay/
Hocam öncelikle kazasız belasız sürüşler.
Motosiklet Adana'da siz Samsun'da gözüküyorsunuz. Lojistik kısmını hallettiniz sanırım.
Ninja 250 r kullanan ( forumdaki tek aktif kişi) size yardımcı olur görürse yorumlarıyla.
Ben motoru genel olarak beğendim. 2008- 2009 model olup düşük km. gözüken sözde temiz motosikletlere aldanmayınız.
Karenajlardaki rengin canlılığından bile 13 model olduğu belli. Küçük bir yatması olayını sordunuz mu ? Neresinde boya varmış ? Gidon bir darbe almış mı ?
Fiyat olarak Ninja 250 r şöyle bir dezavantajı var. Daha önce de bahsedildi. Bu motosiklet artık eski kasa olarak anılıyor zira sıfırı artık üretilmiyor. r25'in olmadığı dönemlerde cbr 250 yerine tercih etmek için çok neden vardı. Çift silindir, uzun devir aralığı ve Kawasaki olması.Ama şimdi piyasada çok ciddi bir alternatifi var. r25. Diğer Japonlara kıyasla (r25 ve cbr250) parça maliyeti hakikaten gereksiz pahalı. r25 sol grenaj 260 TL, Ninja 250 r 600 TL üstü sanırım (hatam varsa düzeltin.)
Amacım sizi Ninja 250 r almaktan vazgeçirmek değil. Tam tersine alıp memnun kalacağınızdan eminim. Sadece piyasaya yeni girdiği halde bu kadar tutulan bir r25 14- 15 bin bandında alınabilirken, sahibinden.com'da ikinci, üçüncü el için 11-12bin fiyat bandında alıcısının zor olacağını söylemek istiyorum.
Adamlar 12.500 hatta 13.500 yazmış askerlik nedeniyle acil diyor. İlan 2 senedir sahibinden.com'da duruyor. Ne oldu askerlik yalan mı oldu ? 2013 yılındaki Euro kuru ve ürünün fiyatı bu kadar ortadayken kendi malına bulunmaz hint kumaşu muamelesi yapan adamlara bayılıyorum.
Uzun lafın kısası bana göre çok temiz de olsa Ninja 250 r'ın fiyat aralığı 10-11 arasındadır. Bu motosiklet de pekala alınabilir, bakımları konusunda emin olunduktan sonra.