Barkin abiyle ucmakdere gezimizde benim kazali plakaligima laf gelmisti kendisinden "teker yaparken dustun dimi len" diye. "Abicim, ben teker bilmem, ayrica bizim motorlar teker yapsan da yapmasan da biraz gazlayinca havalaniyor zaten biliyorsun o manada ben bol bol kalkiyorum tekere de. Ama kaza o degil taksi kapisi acildi dustum ister inan ister inanma" demistim, biraz zaman almisti inandirmasi.
Teker nasil bir kabiliyet sinifindadir bilmiyorum, cunku ogrenmesi cok kolay, uygulamada en zor olani sadece sentede gitmek, ve o sentede gitmenin riskleriyse burada saymakla bitmez. Ayni zamanda son derece aptalca bir hareket.
Sen stunt mi olacaksin? Drift yapip tekere mi kalkacaksin? Stoppie yapip kizi kafasindan mi opeceksin? Yap bunlari. Ama ben arabamla veya motorumla trafikte ilerlerken seni gormeyeyim. Hos seyler yapmam.
4000 kisilik motosiklet gruplari yoneticisiyim, arada trafige karsi bu tarz hareketlerini gururla paylasan arkadaslarimiz oluyor, fisekliyoruz hemen gruplardan.
Sonra "ben neden banlandim?? cevap??" iste profil bu. yani kabiliyetlerinin engellendigini dusunen yarim akilli motosiklet suruculeri kendileri.