Bilmedigimden soruyorum da barkin abi wd40 videosunda elektrigin iletimini de kolaylastirdigini soylemisti. Elektrik aksamina hic etkisi yok mu?
Merhaba,
Motorun zincirini yağlamak icin feyizoglundan arka tekeri havaya kaldıran aparttan almaya gittim, duke e uyabilmesi icin, rizomanın ek bir aksesuarını 50 avroya almak gerektigini söyledi. siz kullanıyor musunuz?
Tavsiye ettiğiniz alabileceğim bir yer var mı? illa bu rizomanın aparatlarından almak mı gerekli.
Merhaba arkadaşlar,
184 boy Duke 200 için fazla mıdır? Altımda garip görünür mü acaba?
180 liraya 1000 bakımı yaptırdım. Adamı arayıp ''yahu neden böyle oldu'' dedim. 1 litre yağ 55 lira tutuyor, 2 litre yağ aldık sana haberin yok galiba diyip, telefonu kaparken de küfür etti.
Herneyse.
180 liraya 1000 bakımı yaptırdım. Adamı arayıp ''yahu neden böyle oldu'' dedim. 1 litre yağ 55 lira tutuyor, 2 litre yağ aldık sana haberin yok galiba diyip, telefonu kaparken de küfür etti.
Herneyse.
merhabalar,
gecen gün havalimanın b kapısında iki duke gördüm, ikisinde de grip (tırtıklı) yan tank pad vardı, bekledim ikisinden biri gelsin de sorayım diye, ağaç oldum. Hangi model oladuğunu bilen var mı? aliexpressten hangisini almamız gerektiğini..
Bir de arkadasların burada servis isyanı var ama öne cıkan bir servis yok anladığım kadarıyla.. eğer var ise onu zengin edelim. madem cok para veriyoruz bari hizmet alalım.
orijinal koruma dermileri ve elcik koruma sadece spormoto da mı oluyor?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ilk-arayan-alir-aciklamayi-oku-full-beyaz-duke-200-tertemiz-220522904/detay
220522904 ilan no
bu benim eski motorum yani 3-4 ay öncesine kadar şimdiki sahibinde bel fıtığı çıktığı için doktor motoru yasaklamış. ilk motoruydu başlangıç olarak almıştı. kask mont vs de vericekmiş yanında istemeyen için onları ayrı konusursunuz fakat ben motora tamamen kefilim nokta hatası olmayan bir motor zaten üzerindeki herşeyi ben yapmıştım. fiyatı içinde asıl sahibi sonuçta daha yetkilidir ama tanıdık indirimi yaptırabilirim. ilgilenen olursa buyursun link ve numaraları yukarıdadır.
Pulsar'ı almadan önce ilan verdirtsen bide 9k filan ederi olsa kaçırmazdım ama 12 aşıyor şuan:salut: