Tokat Erbaa'da yaşam

Tokat'ın Erbaa ilçesindeki Gaziosmanpaşa Universitesi'ni kazandım. Fakat hiçbir bilgim yok şehirle ilgili, orada ikamet eden veya gezip görmüş olanlar yardım edebilirmi.

Misal öğrenci durumları nasıl?
Yaşam pahalı mı?
Ev kiraları nekadar?
Zaman gecirebilecek yerleri varmı?(Club,cafe,pub tarzında)

Kardeş Erbaa güzel yerdir, büyük bir ilçe clubünü cafesini bilmem ama tabiat güzel ormanlar yaylalar önünden geçen kelkit çayı ve yakınında yeşilırmak tabi öğrenciler içinde senin istediğin tarz yerlerde vardır sonuçda talep eden olunca arz edende bulunur sadece benim ilgi alanıma girmediğinden bilmiyorum bildiğim bir ikiyer var bizim çocukların ve yeğenlerin takıldığı ama ayrıntılı bilgi veremiyorum.

Kardeş Erbaa güzel yerdir, büyük bir ilçe clubünü cafesini bilmem ama tabiat güzel ormanlar yaylalar önünden geçen kelkit çayı ve yakınında yeşilırmak tabi öğrenciler içinde senin istediğin tarz yerlerde vardır sonuçda talep eden olunca arz edende bulunur sadece benim ilgi alanıma girmediğinden bilmiyorum bildiğim bir ikiyer var bizim çocukların ve yeğenlerin takıldığı ama ayrıntılı bilgi veremiyorum.

Eyvallah hocam. Azda olsa gitme hevesi oluşturdunuz bende

Tokat ta Niksar motosiklet klubu var mesela :D motorunla gidersen gezecek adam olur oraların doğası güzeldir...

Erba nın yanı niksar,akrabalarım orada. Bırak erba yı tokat merkezde sadece 1 cadde var ve en lüks yer burger king.
Böceklere dikkat et kışın cok soğuk ormanlar falan güzel ama bi nevi kamp a gidiyorsun

cbr ile gitme. yada sat cbr yi bi enduro felan al. hem dağ bayır gezersin.
cbr ile gitme çünkü cbr, tokattaki hızlı motur furyasındaki kardeşlerimizin ilgi odağı olucaktır, çok başın ağrır.

**edit; tokatlıyım :)

Ogrenci neden clubta yada pub da vakit geçirir ?

kendini gelistirebilmen için 24 saat boş olduğun son 4 sene.

Tokat a gelince, aeo.

Sanıyorum meslek yüksek okuluna gideceksin iki sene değişik bir ortam olacak çokta kafayı takma nasıl olsa orada kalmayacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar