Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben izmirde 2 yıl fiddle kullandım sana da önerebilirim tabi motor pcx gibi değil titreşimi var arka freni kampana eminim pcx kadar güzel değildir frenlemesi ama yine de memnun olduğum için dün 2.fiddle ımı aldım.
Değerlendirmeni öneririm şekli itibariyle vespa seviyorsan eğer keyifle kullanabileceğin bir alettir. çiğliden çıkıp karaburuna gidip dönüyordum hava soğutmalı olmasına rağmen bana mısın demiyordu.
Pcx ten sonra mondialden memnun kalmayacagini dusunuyorum. Tavsiyem spacy AMA kuryeden cikmamis temizini bulmak cok zor malum paket servis tarafindan cok kullaniliyor.
yeni motorumu aldim. fazlaliktan dolayi scooterimi satiyorum gereksiz otopark parasi vermekten bunaldim. dusunursen ozelden msj at ayrintili aciklayabilirim. bobcat 150. 3000 km de . hatasiz carbon kaplamali. yag sogutmali. on arka disk fren. cok seri ve atak bir scooter.