Arkadaşlar bazı Apache lerde tür cami var takan bilen arkadaşlar nereden bulabiliriz yardimci olacak arkadaş yokmu
sakallı da varrr
Arkadaşlar bazı Apache lerde tür cami var takan bilen arkadaşlar nereden bulabiliriz yardimci olacak arkadaş yokmu
Sifir mi aldin motoru? Bende de vardi kafa sallama 2014 sifir aldim ben. Kendisi duzelip kayboldu simdi. Daha 900 km'de. Lastik icin de ebatlarla oynamak istemiyorsan Metzeller var. Coguu kisi Metzeller kullaniyor. Ben haftaya Pirelli MT75 taktirmayi dusunuyorum. Ebatlar orjinal bir tek on lastik capi 1 cm dusucek. Pek bi fark yapmiyormus.
izmir - bergama civarında bu resimdeki yassı demirden olan topcase demirinden bulabileceğim bir yer varmıdır, 2013 model için ? yoksa bugün yuvarlak boru demirden olandan alacağım bergamaya gidip ama gözüme çok hoş ve kullanışlı gelmiyor bunun gibi.
http://image5.sahibinden.com/photos/61/31/57/big_2076131579wy.jpg
yağı değiştirdim 1500 km de 500ml yağ eksiltmış içimdeki yağ castroldu simdi shell 15w 50 koydum. Yağ eksiltmesi markadan da kaynaklanır mi sizce
çokta zorlamıyorum arabayı da devirli kullanırdım motoru da öyle kullanıyorum. kırmızıya pek sokmuyorum sadece arada bir serinken sıkıştırıyorum
s.a arkadaşlar hiç mola vermeden kaç km yol kat edilir apache en uzun mesafe nedir molasız
Yanlış anlama kardeş ama , onu deneyecek kadar dayanaklı totoya sahip kimse görmedim henüz :queen: Ya da apache ye illallah ettirecek kadar hiç durmadan giden kimse görmedim :queen:
Ha şu var 1 günde 650 km artçılı ve topcase dolu vaziyette yol gittim motosiklet tık demedi maşallah :bounce: