*Mr.Akn*adlı üyeden alıntı*
Bugün trafik sigortasını yaptırdım. 2014 model istanbul Axa Sigorta 398TL
yaş kaç ? şehir neresi üstad bende yaptırcamda ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
*Şuayyip*adlı üyeden alıntı*
pahalı olmuş
tavsiye edeceğin biyer varmı ? 22 yaşındayım 2014 cbr 250 istanbul
Sogortam.netten bi fiyat alabilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
Arkadaşlar uzun süredir 125 mi 250 mi derken dün CBR 250 aldım. Önümüzdeki hafta gibi teslim almayı düşünüyorum. Motosikleti koyabileceğim kapalı bir alan yok. Açık otopark ayarlama ihtimalim yüksek. Bunun için brandaya ihtiyacım var. CBR 125 için branda bulabiliyorum fakat CBR 250 için üretilmiş bir brandaya hiç denk gelemedim. CBR 125 için üretilen brandalar 250'ye de olur mu? Eğer olmaz derseniz yağmur, kar vs. dayanıklı bir branda önerebilir misiniz? Herkese kazasız belasız sürüşler.
125 ligin brandasi 250 lige de olur ebatlari ayni
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
Arkadaşlar motorum için biraz rahat edebileceğim bir elcik arayışındayım. Gün içinde bazen 3 saatten fazla motor üzerinde oluyorum. Ellerimde baya acı oluşmaya başladı. Aşağıdaki linkteki gibi birşey biraz olsun rahatlatırmı?
http://www.n11.com/honda-uyumlu-ariete-yumusak-acik-tip-elcik-P16074663?cid=604001&gclid=CIuwy6zlw8YCFcNgfgodNToPBw
Yada tavsiye edeceğiniz elcik varmıdır?
Kurye olan arkadaşlara sormak lazim. Bence yumuşak elcik eli daha çok acitir ele yapışır