Mondial'den 250cc yeni enduro geliyor. Mondial 250 X-Treme Enduro

Rx3 e 10 bin gayme istiyorlarsa, buna kim bilir kaç gayme isterler. :pr:

Pardon 10,500 gaymeymiş

Maymun gözünü açtı, hayatta 8 bin liraya satmazlar. Benim sallamasyonum 8750 - 9500 arasında olacağı yönünde.

Duke 250 kadar torku var, güzel motor. Görünen tek falsosu karbüratörlü oluşu...

Çok şık yakışıklı duruşu var, gücü de iyi gibi. Ağırlık hesabı doğruysa ağır bu makine.

OFFFFF OF! Bekledik bekledik gelmedi, Pulsarı aldık bir yıl sonra geldi. Hele bir fiyatı açıklansın bakalım. Buradan çok yakışıklı ve kullanışlı görünüyor ama Mondialin kendi getirdiği endurodan sonra işi biraz zor. Special bir makina olur, sadece krosçular alır gibime geliyor. Haa! Fiyatı çok güzel olursa o başka tabi. Buna da cadde tekerleği takar millet o zaman.

Bunları Shineray'dan alıp satıyolar galiba. Onların 400'lük Cafe racer motoru da varmış yeni gördüm. 15-16 bin liraya satsalar çok satar bence.
1-1409101023164V.jpg

http://www.shineraymotor.com.cn/Product/shineray_yueye/116.html

Fotoşop yaa :cherry:

bu kadar düzgün bir fotoşop ise bravoooooooo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------

Duke 250 kadar torku var, güzel motor. Görünen tek falsosu karbüratörlü oluşu...

karburatörlü derken vakumlu karburatör demişler. mvkp30 demişler? benim bildiğim bu karburatör vakumlu karburatör yani diyaframlı bu normal pistonlu PZ30
Tipi pistonlu karburatörden daha üstün olması ani gazlarda stop etmez ve daha düzgün ve stabil çalışır bi nevi eski hondalarda kullanılan karburatör tipi mesela örnek yamaha ybr tpsli BS25 mikunı karburatör benzeri.

Son düzenleme:
Çin malı motorlara malesef birazcık ön yargımda olsa çok begendim en azından görüntüsünü.

Gücü yeterli verilen bilgiler dogruysa.

Kilosuda herhalde boş agırlık 137kg.. Dolu ise 137 kg rakiplerine göre güzel bir rakam. Haricinde boş ise 137 kg +10 kg yakıt 147.

Sallıyorum en fazlada 2 lt yag alsa 150kg düz hesap. Ozaman pekte hafif sayılmaz.

Yani verdigi kg verdigi tork degerleri dogrumu oda ayrı bir mesele.

Görüntü itibariyle Tam tamına bir KTM EXC 125-250 çakması gibi bana öyle hissettirdi.

ben de ilk gördüğümde ktm exc yi çakmış geçmişler dedim:D

Atilla Bey, Sizden ve herkesten ricam Türkçe'nin arasına ingilizce vs. bulaştırıp dilimizi kirletmemek. Bu forumda malesef genel kullanım böyle. Lütfen siz bir abi olarak önderlik edin.

Atilla Bey, Sizden ve herkesten ricam Türkçe'nin arasına ingilizce vs. bulaştırıp dilimizi kirletmemek. Bu forumda malesef genel kullanım böyle. Lütfen siz bir abi olarak önderlik edin.
Evettt, dersimiz Türkçe... Çıkarın kâğıtları... Yazılı yoklama yapacağım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar