Mondial'den 250cc yeni enduro geliyor. Mondial 250 X-Treme Enduro

Katılım
22 Ara 2013
Mesajlar
218
Tabiki çok sattığı için ve insanlar çok heves ediyor ama şehiriçi kullanıyor , üzerindeki lastiklerlede ona sırf şehiriçinde binince keyf vermiyor çabuk sıkılıp çabuk el değiştiriyor yoksa kalitesi berbat felan değil yani taş gibi motor .Çinli japondan çok zarar ettirir bu motoru 8.900 e alacak arkaşlar hemen arefesinde 7.000 e anca satarlar zor alıcı bulurlar ama 12.500 e crf alan adam hemen arefesinde 11.000 e satacak olsun bir sürü alıcı çıkar.
Karaçocuk kardeş benim asıl kızdığım bu çinlileri getiren firmalar inan bana daha çok kar ediyor daha çok kazanıyor diğer taraftan ise suzuki honda yamaha gibi markalar kalitesinden asla vazgeçmiyor fiyatlarınıda eminim istikrar sağlayacak şekilde belirliyorlar,onun için yıllardır varlar. Bir arkadaşın mondial extreme 150 liğini tanzikli su ile yıkıyordum öyle 1 santim mesafedende sıkmadım resmen arka maşadan boya kalktı daha 2 aylık motor ve bayiden aldığında bazı yerleri paslanmıştı bile
Demem o ki kaliteli getirsinler abi çinlide olsa kaliteli getirsinler çinliler emin ol paraya göre iş yapıyor daha iyisini yapabilirler, benim vatandaşım kalitesiz almak zorundamı :)
Bizim firmalar çıkıyor 2 sene çükübik marka 1 sene çükibok marka 3 sene sonra zübüdik marka motorları getiriyolar ve alabilecekleri en uygun fiyatlarla getiriyorlar.
Şu konu başlığındaki motoru ben tahmin ediyorum ki 7.500 e ve gayet kaliteli olarak getirebilirler ama o zaman kar hadleri %5 e düşer, zaten bu firmaların sayısı beş parmağı geçmiyor eeee güzelde kazanıyorlar memleketin gençlerini kim ne yapsın

Zaten benim CRF ile ile bir alıp veremediğim yok usta. Sağlam makina orası kesin. Onu alacak param yok sıkıntı bu. Bende doğal olarak daha ucuz olanlara bakıyorum, kıyas yapıyorum, yorumları inceliyorum. Çıkardığım sonuçları yazıyorum, anlamadığım noktaları soruyorum. Ben off-road takılmak için motosiklet arıyorum ve incelemelerim sonucu CRF'nin off-road için sınıfındaki son tercih olması gerektiği ortaya çıkıyor. Günlük şehir veya yol kullanımlarında oldukça rahat olduğu ancak off-road sürüşlerde aynı rahatlığı yada kullanım kolaylığını sağlamadığı açık ve net. Zaten ben niyetimi belirtiyorum, off-road yapacam diyorum hala kalkmış bana CRF diyorlar. Bende doğal olarak tavsiyeyi verenin ciddiyetinden şüphe duyuyorum. Çünkü CRF kullnıcı off-road için asla önermez kendi motorunu. Hatta şöyle bir iddam var aslında; CRF ile benim kıytırık kuba arazide dağ koşullarında sürsünler, CRF kullanıcısı daha yolun yarısında yorgunluktan biter. Tabi bu kondisyon meselesi birazda ama bence böyle.
 
Katılım
17 Ağu 2005
Mesajlar
118
Merhabalar arkadaşlar,

Mondial 250 X Treme Enduro bakım aralıkları her 2000 km, zannediyorum Mondial motorlarının tamamı böyle.
Mondial 250 X Treme Enduro kullanıcıları, herhangi bir sorun yaşadı mı; stop etme, vites geçişleri, servis bakım öncesi sonrası durumlar, şehir içi yoğun trafikte hemen fan açıyor mu vb.
Uzun yol gezilerine uygun mu vb.

Kazasız, keyifli sürüşler olsun.




 
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
12
100km yakıt tüketimi ne kadar pek bi bilgi bulamadım bu hafta bende almayı düşünüyorum. :bounce:
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst