arkadaşım nasıl bozdun. neresi bozukç nasıl kullandın. Bu çok basit bir yorum olmuş. benim motorumda aynı. kaliteli motor demiyorum ama bir çpk çinliden daha iyi motor.
merhaba arkadaslar bu motoru önerirmisiniz kronik sorunu varmıdır genel olarak nasıl bir motordur şimdiden sağolun
Arkadaşlar 1.nesil ile 2.nesil arasındaki farkı nasıl anlıcaz alıcam bitane buldum 2011mod temiz bi motor fkat forumda biraz skkıntılı durumlar okudum acıkcası kararsız kaldım yakıt durumu nasıl yardımcı olursanız sevinirim
bende 2011 model 2012 cıkıslı bırıncı serı kullanıyorum ve kesınlıkle hararet falan yasamadım ve cok kullanmama rahmen bence motorunda sıkıntı yoksa alınabılır. 1-2 serı farketmez.
Selamun Aleyküm
Ben de 3 gün önce ehliyet 2 gün önce de ikinci el çarpık çurpuk bir 250 mr destro alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Şu an için hissettiğim tek titreme korkudan bacaklarımın titremesiDaha ne kadar iyi yada ne kadar kötü bir seçim yaptığımı bilmiyorum. Zaten milyon tane sorum olur yakında görüşürüz
Saygılar
arkadaşım nasıl bozdun. neresi bozukç nasıl kullandın. Bu çok basit bir yorum olmuş. benim motorumda aynı. kaliteli motor demiyorum ama bir çpk çinliden daha iyi motor.
hocam bu motorun son hızı nedir acaba siz en son kaç km ye kadar çıkartabildiniz son hızı
Hararet e çözüm bulan oldumu![]()
Arladaşlar mr destronun sıfırını nasıl buluruz. Mondial artık üretmiyor galiba ama
merhaba arkadaslar bu motoru önerirmisiniz kronik sorunu varmıdır genel olarak nasıl bir motordur şimdiden sağolun
Arkadaşlar 1.nesil ile 2.nesil arasındaki farkı nasıl anlıcaz alıcam bitane buldum 2011mod temiz bi motor fkat forumda biraz skkıntılı durumlar okudum acıkcası kararsız kaldım yakıt durumu nasıl yardımcı olursanız sevinirim
Buralarda kimseler yok'mu ?
Drifti'mi satım Mondial 250 MR Destro almayı planlıyorum 2011 model 2. seri 10.000 kilometre'de 4000 TL ne düşünüyorsunuz ?
Ben de almayı düşünüyorum konu güncellense çok iyi olur aslında...
Uzun yol yapan var mı ? Sürekli 120-130 sorun çıkarmadan gidebilir mi ?
ben bu motora gözü diktim kanuni yi satayım alırım bundan ben. hem motor azıcık sorun çıkarsın ustamı özlüyorum yoksa