Mondial Mondial MR 250 Destro Kullanıcıları

arkadaşım nasıl bozdun. neresi bozukç nasıl kullandın. Bu çok basit bir yorum olmuş. benim motorumda aynı. kaliteli motor demiyorum ama bir çpk çinliden daha iyi motor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım nasıl bozdun. neresi bozukç nasıl kullandın. Bu çok basit bir yorum olmuş. benim motorumda aynı. kaliteli motor demiyorum ama bir çpk çinliden daha iyi motor.

hocam bu motorun son hızı nedir acaba siz en son kaç km ye kadar çıkartabildiniz son hızı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birisi son hızın kaç yaptığını söyleyebilirmi acaba

son hızı denemedim benim için 100 km/sa yertiyor. Bu hıza rahat çıkıyor. Deneyen arkadaşlar 140-150 arasında olduğunu ama emniyetli sürüş için 120 diyorlardı. 2 nesilerde hararet olayı yaşamadım.

merhaba arkadaslar bu motoru önerirmisiniz kronik sorunu varmıdır genel olarak nasıl bir motordur şimdiden sağolun

Abilerim motoru 1.5 senedır kullanıyorum hemde 1. serı bır kez bıle ne hararet yaptı nede baska bısı kesınlıkle guzel motor hersey kullanıcıda bıtıo yada ben sanslıyım cunku 1 gunde yaklasık 400 km yaptım banamısın demedı ayrıca hep yuksek devırlerde kullanmama rağmen. alıcak arkadaslara tavsıye ederım baslangıc ıcın ıyı bı motor zaten sesine ve kalıbına dıyıcek bısı yok.top speed olarak 165 gordum 1 kereye magruz hızdan korktugum ıcın fazla zorlamıyorum 130-140 yetıo bana. herkeze saygılar

Arkadaşlar 1.nesil ile 2.nesil arasındaki farkı nasıl anlıcaz alıcam bitane buldum 2011mod temiz bi motor fkat forumda biraz skkıntılı durumlar okudum acıkcası kararsız kaldım yakıt durumu nasıl yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar 1.nesil ile 2.nesil arasındaki farkı nasıl anlıcaz alıcam bitane buldum 2011mod temiz bi motor fkat forumda biraz skkıntılı durumlar okudum acıkcası kararsız kaldım yakıt durumu nasıl yardımcı olursanız sevinirim

bende 2011 model 2012 cıkıslı bırıncı serı kullanıyorum ve kesınlıkle hararet falan yasamadım ve cok kullanmama rahmen bence motorunda sıkıntı yoksa alınabılır. 1-2 serı farketmez.

Buralarda kimseler yok'mu ?
Drifti'mi satım Mondial 250 MR Destro almayı planlıyorum 2011 model 2. seri 10.000 kilometre'de 4000 TL ne düşünüyorsunuz ?

ben hala kullanıyorum. Hatta uzun süre satmak için ilanda kaldı motorum. Ankara daym. bana soru sorabilirsiniz.

ben bu motora gözü diktim kanuni yi satayım alırım bundan ben. hem motor azıcık sorun çıkarsın ustamı özlüyorum yoksa

Selamun Aleyküm

Ben de 3 gün önce ehliyet 2 gün önce de ikinci el çarpık çurpuk bir 250 mr destro alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Şu an için hissettiğim tek titreme korkudan bacaklarımın titremesi :) Daha ne kadar iyi yada ne kadar kötü bir seçim yaptığımı bilmiyorum. Zaten milyon tane sorum olur yakında görüşürüz :)

Saygılar

bende 2011 model 2012 cıkıslı bırıncı serı kullanıyorum ve kesınlıkle hararet falan yasamadım ve cok kullanmama rahmen bence motorunda sıkıntı yoksa alınabılır. 1-2 serı farketmez.

Selamun Aleyküm

Ben de 3 gün önce ehliyet 2 gün önce de ikinci el çarpık çurpuk bir 250 mr destro alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Şu an için hissettiğim tek titreme korkudan bacaklarımın titremesi :) Daha ne kadar iyi yada ne kadar kötü bir seçim yaptığımı bilmiyorum. Zaten milyon tane sorum olur yakında görüşürüz :)

Saygılar

hocam bu motorun son hızı nedir acaba siz en son kaç km ye kadar çıkartabildiniz son hızı

Hararet e çözüm bulan oldumu :)

Arladaşlar mr destronun sıfırını nasıl buluruz. Mondial artık üretmiyor galiba ama

merhaba arkadaslar bu motoru önerirmisiniz kronik sorunu varmıdır genel olarak nasıl bir motordur şimdiden sağolun

Buralarda kimseler yok'mu ?
Drifti'mi satım Mondial 250 MR Destro almayı planlıyorum 2011 model 2. seri 10.000 kilometre'de 4000 TL ne düşünüyorsunuz ?

Ben de almayı düşünüyorum konu güncellense çok iyi olur aslında...

Uzun yol yapan var mı ? Sürekli 120-130 sorun çıkarmadan gidebilir mi ?

ben bu motora gözü diktim kanuni yi satayım alırım bundan ben. hem motor azıcık sorun çıkarsın ustamı özlüyorum yoksa

mrb arkadaşlar rahatsız ediyorsam özür dilerim, 7-8 bütçem var ama dün bir destro ya baktım daha öncedende severdim zaten 2011 model 10 bin km de 3800 tl ama şimdi bunu alırsam beğenmezsem kolay satabilir miyim? eski tvs rtr motorumu bile çok zor sattım alıcısı denk geldi anca öyle bunu alıp elimden kalmasından korkuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar