Arkadaslar selam
Bende ninja 300 dusunuyorum.
Ama euro kuru tavan yapmis 4 ay oncesi ile arasinda 3.000 tl fark var.
O nedenle euronun dusmesini bekliyorum
Hocam bende senin durumundaydım çok bekledim ama bir yere kadar sonuçta sezondan yiyoruz bu aylarda binmeyeceksek ne zaman bineceğiz dedim gittim eski fiyatına göre 500-600 lira fazla vererek aldım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------
arkadaşlar merhaba ; ben aslında cbr 250r yada yamaha r25 düşünüyordum. ama kawa 300 se çok hoşuma gitti.
kullanan arkadaşlardan birkaç cevap istiyorum açıkçası kafam çok karıştı. Çünkü hiç kawasaki düşünmemiştim.
kullanan arkadaşlar memnunlar mı ?
r25 mi kawasaki 300 se mi ?
yakıt tüketimi ne kadar ?
serviste bakımlarını ne kadara ypıyorlar ?
hala süspansiyonları artçı da zarar görüp yağ akıtıyor mu ?
motoru ve üzerindeki diğer parçalar kaliteli mi ?
düşsek ne kadara patlıyor ? teşekkür ederim
absli 300 special edition düşünüyorum.
Öncelikle hiç yan yana R25 ve Ninja 300'ü gördünüz mü?görmediyseniz r25 kullanıcısının bile dikkatini çekecek bir model olduğunu canlı canlı gördüm...Aldıntan sonra motordan vazgeçme sebebin cc büyütmekten başka bir şey olacağını sanmıyorum.Gayet yapılı bir makine R25 den daha iri insanın daha çok hoşuna gidiyor.Ben görmeden almıştım iyi yapmışım dedim şahsen.Yakıta gelince daha tam ölçmedim ama 25 kuruş civarı yakıyor tabi bu kullanıcıya göre değişmekte.İlk servis 150-200 civarı demişlerdi bana.Ayrıca çok düşürmeni tavsiye etmem