Kawasaki Kawasaki Ninja 300R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ninja'da ön/arka dişli oranını bilen var mı? Önce kaç dişli var? Arkada kaç dişli var? Birde kaç zincir? 520 zincir gibi değerler oluyor. Tam bilmiyor, sizlere soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ya arkadaşlar benim elçiklerden resmen boya akıyır acaba eldivenlerden mi oldu böyle ...çıplak elle binince başparmağının arası simsiyah oluyor

Ya arkadaşlar benim elçiklerden resmen boya akıyır acaba eldivenlerden mi oldu böyle ...çıplak elle binince başparmağının arası simsiyah oluyor

O bende de var dostum yeni ondan mı acaba,daha su yüzü görmediler de :D
Birde bugün sabah motoru koyduğum yerde biraz yağ damlamış nedeni ne olabilir ki?

Yağ damlaması pek normal gelmedi ... Benim başıma gelmedi .. Sadece bugün benzini ağzına kadar doldurdum ,baktım tahliye borusundan bayagı boşalttı

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Yuvacık gezisini Fazer 8 kadrajından da aşağıda ki videodan izleyebilirsiniz.
Ekstradan bir fotoğrafta ben paylaşayım.

Osman - @TimFx - bugün Ninja 300 ile piste girdi.
Burası video ve fotoğraflarla daha da canlanacak sanırım. :)

Full_Size_Render.jpg

beyler sonunda motorum geldi rodaj için tavsiyesi olan varmı ?
ilk bakımın 800km de miydi yoksa 1000 mi birde sonraki bakım kaçta ?

İlk bakım 800de. Rodajı ani hızlanma olmadan tamamlamaya çalış. Vitesi bol geçir. Ara ara 10k devirlere kadar çıkmakta sıkıntı yok fakat bu çıkışlar anlık olmalı. Bizzat zmoto ustasının ağzından çıkanlardır. O şekilde yaptım sıkıntı yok.

Arkadaslar selam
Bende ninja 300 dusunuyorum.

Ama euro kuru tavan yapmis 4 ay oncesi ile arasinda 3.000 tl fark var.

O nedenle euronun dusmesini bekliyorum

İlk bakım 800de. Rodajı ani hızlanma olmadan tamamlamaya çalış. Vitesi bol geçir. Ara ara 10k devirlere kadar çıkmakta sıkıntı yok fakat bu çıkışlar anlık olmalı. Bizzat zmoto ustasının ağzından çıkanlardır. O şekilde yaptım sıkıntı yok.

Anladım teşekkürler 450km oldu bile ben bu hafta içinde yaptırırım gibi görünüyor bakımı.
800 bakımından sonra rodaj bitiyor ve normal kullanmaya başlıyomuyuz ?
Birde sonraki bakım kaçta ?

arkadaşlar merhaba ; ben aslında cbr 250r yada yamaha r25 düşünüyordum. ama kawa 300 se çok hoşuma gitti.
kullanan arkadaşlardan birkaç cevap istiyorum açıkçası kafam çok karıştı. Çünkü hiç kawasaki düşünmemiştim.
kullanan arkadaşlar memnunlar mı ?
r25 mi kawasaki 300 se mi ?
yakıt tüketimi ne kadar ?
serviste bakımlarını ne kadara ypıyorlar ?
hala süspansiyonları artçı da zarar görüp yağ akıtıyor mu ?
motoru ve üzerindeki diğer parçalar kaliteli mi ?
düşsek ne kadara patlıyor ? teşekkür ederim ;)

absli 300 special edition düşünüyorum.

Motor ve uzerindeki parcalar cok kaliteli. R25den daha ustun diger sorulara arkadaslar cevap verir

800den sonra ben ara ara 13bin devire anlık çıktım. Ani hızlanma yapmamaya çalışarak 5-9bin aralığında kullandım. 1300den sonra da şy an nasıl kullanıyor isem oyle kullanmaya başladım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar