Rizoma yeşil elcik bakıyorum ninja 300 için yardımcı olabilecek arkadaş var mı

Maşallah Nevzat abi ��
Ninja ile şehir içi veya uzun yolda full depo ile en fazla kaç km gittiniz? Nasıl kullandınız? Gazlamalı kullanımda 1 depo ile menzil ne kadar oldu? Ben baya baya fazla yaktığını düşünüyorum
Dün seni bağdat caddesinde park etmiş gördük Mert'le yolun karşısına geçip motora yakından baktık değilmiş. :cherry: ( sendeki gibi düz yeşil motor üzerinde sticker'lar vardı. ama meyerse ninja 250'miş motor.)
Geçen gezide tapa gaz ve hep üst devirde kullandım. 350 km gittim full depo. Bide beni biliyorsun can::gazla:: sürekli ara gaz veriyorum.
Osman abi sen fenasınBen geçen fazer'la bir Tekirdağ gittim. Gerçi kalabalıktık. R25-Cbr250-FAzer-Hyosung-Sym Wolf felan. Ben 250 km'de 80 lira yaktım. Fazer600 281 km'de 86 lira. Buyur burdan yak. Bu adam da sıktı 230-250'ler havada uçuşuyordu.
Bu arada sattım abim ben motoru. Hedef 2015 Ninja300 :bounce::queen: Sen ne dersin :mrgreen:
Can selam Ferhat ben. Ninja'yı sattın demek. Yahu bir türlü nasip olmadı o motosikleti görmek. Lalezar'a Caner abi ile artçı gelmiştin. Karaburun'dan Sarıyer'e geçince de motosikletin servisteydi. Neyse hayırlı olsun. Bu kadar yakıt sarfiyatı aldığın zevki gölgelerdi diye tahmin ediyorum.
Önceki sayfalardan gördüğüm kadarıyla naked modellere sıcak bakmıyorsun. 600cc supersport veya sport touring de istemiyorsun sanırım. Ktm duke 390 fotoğrafını görmüştüm. Beğendin mi ? Biz geçen Hasanpaşa'da kısa bir test ettik. Ama ne ben Inazuma'dan sonra ne de arkadaşım r25'ten sonra çok büyük bir fark göremedik. Son hızını, yüksek sürattaki yol tutuşu ve virajını bilemem ama beklediğimiz konfor ve ivmelenmeyi bulamadık. Hayırlı olsun tekrar.
Patron 390 Duke-senin İnazumanı kucağında hoplatır,donunda sallar...Sıkma istersen...183kg ve 24bg ile 139kg ve 45bg nasıl bir mukayesedir yaw!!!Can selam Ferhat ben. Ninja'yı sattın demek. Yahu bir türlü nasip olmadı o motosikleti görmek. Lalezar'a Caner abi ile artçı gelmiştin. Karaburun'dan Sarıyer'e geçince de motosikletin servisteydi. Neyse hayırlı olsun. Bu kadar yakıt sarfiyatı aldığın zevki gölgelerdi diye tahmin ediyorum.
Önceki sayfalardan gördüğüm kadarıyla naked modellere sıcak bakmıyorsun. 600cc supersport veya sport touring de istemiyorsun sanırım. Ktm duke 390 fotoğrafını görmüştüm. Beğendin mi ? Biz geçen Hasanpaşa'da kısa bir test ettik. Ama ne ben Inazuma'dan sonra ne de arkadaşım r25'ten sonra çok büyük bir fark göremedik. Son hızını, yüksek sürattaki yol tutuşu ve virajını bilemem ama beklediğimiz konfor ve ivmelenmeyi bulamadık. Hayırlı olsun tekrar.
Patron 390 Duke-senin İnazumanı kucağında hoplatır,donunda sallar...Sıkma istersen...183kg ve 24bg ile 139kg ve 45bg nasıl bir mukayesedir yaw!!!