merakla bekliyoruz :cat:
Malum mevsim yaz![]()
Bu arada motorda bir şeyler eksik diyordum, pıstırınca tam oldu
merakla bekliyoruz :cat:
Malum mevsim yaz![]()
Bu arada motorda bir şeyler eksik diyordum, pıstırınca tam oldu![]()
Yorumlar icin tesekkur ediyorum ve tabiki iyisiyle kotusuyle tum elestirilere acigim.Buraya koymamın bir sebebi de benim goremedigim seyleri tarafsız gozlerin daha iyi gorecegini bilmemHocam ilk fotoğrafları görünce "Allah rızası için şu elektrik bandını fardan sök" diye sitemde bulunmuştum, sonraki fotoğraflarda olmadığını görünce rahatladım.
Ateş ediyor diye bir kalıp çıktı ya internetten bugünlerde. Hakikaten öyle. Hani vahşi bir hayvan görünce insan ürker de geri durur ya, makine dövecek gibi duruyor, kazasız belasız binmek nasip olur umarım.
Koltuğun rengi battı gözüme sadece. Diğer bmw'nin depo rengi tarzı bir şey daha tamamlayıcı durur gibi. Tabi bu kadar zevkli ve kişisel bir uğraşa akıl hocalığı yapmak haddim değil ama görüşümü yazayım dedim. Şöyle "walkaround" tarzı açık havada etrafında gezerken video kaydı yapıp foruma ekleseniz de nasiplensek![]()
Naçizane far için ızgara biçimli korumaları oluyor onu tavsiye ederim.
uzun suredir aklımda ancak amerikadan getirtmeye useniyorum acikcasi. Turkiyede nerde bulabilecegimi biliyor musun ?
Cok guzel gorunuyor. Mat siyah boya konusunu biraz detaylandirabilirseniz isimize yarar.
-Ne marka boya, vernik kullandiniz?
-Astar, zimpara islemini nasil yaptiniz?
-Firinlama yaptiniz mi? vs.
Bu arada gelecek proje olarak Virago 750 cok iyi fikir ama bulmasi zordur sanirim.
Bunu da her proje topikine kopyalıyorsun heralde![]()