test sürüşü ufaktan yapma fırsatım oldu ama öyle uzun kilometreler değil güzel motor konforu,titreme olayı yok düşük hızlarda torku yerin de bunlar güzel özellikleri satın alıp ta pahalı testlere gerek yok benim beklentilerimi karşılamıyor bu motor diğer 250 cc ler ile kıyaslayınca hem çok yakıyor hemde onlar kadar gitmiyor sabit 120 km ile gidildiğinde yakıtı nedir ? yolu açık olunca 120 km hızda gidince 4 lt yada üzeri tüketimi varsa bu motor abartılıyor derim kimse kusura bakmasın 700 cc görünümü var onda yalan yok ama her şey görünümle olmuyor bu motor benim gözünde şu özelliklerde olsaydı övgüleri hak ediyor derdim sym Wolf kadar az yakıyor olsa cbr 250 kadar da hızı iyi olsa tamam olurdu. bir de eleştirilere açık olmak lazım sanki şahsınıza hakaret içeren bir sözüm oldu bu ne tepki.
Bu alıntıladığım kısmına kesinlikle katılıyorum. (150cc ve devir kısmını sildim. O kısım bana hem mantıksız geldi hem de bu konuda tecrübem yok.)
Hız makinesi değil burada hem fikiriz ama vites ve dişli oranları yüzünden çok yüksek devir çeviriyor. Böyle olmamalıydı gibi geliyor bana. En azından 120 ile giderken 9.000 devir çevirmemeli. 120 civarı seyredince (ki bu performanslı kullanmak anlamına geliyor) 4,71 lt/100km 'yi gördüm. Az yaktırmak için çok özel bir uğraş içine girmezsen 4 litrenin altını görmek zor. Bugüne kadar 2 kere gördüm. Birinde cidden çok uğraştım diğerinde enteresan şekilde kendi kendine oldu. Diğerlerinde hep 4 litre. Çok fazla. Mesela 100km'de 3 yerine 4 litre yaksa, 10.000 km'de 500 TL daha fazla yakıta para vermek demek bu. Sadece 1 litre fazla yakması buna denk geliyor. O paraya gider çok iyi bir deri eldiven, bilmem ne alırsın. Eğer R25 gibi gitse böyle konforun üzerine, dersin ki helal hoş olsun. Ama durum öyle de değil. Gidiyor evet ama 4-4,5 litrelik değil. Önümüzdeki 2 yıllık süreçte yine bu motoru kullanmak zorundayım. Motorun ağırlığından ve vites oranlarından, bunlara bağlı olarak da çok yakmasından hiç mi hiç memnun değilim. Diğer konularda çok memnunum ama.