bence çanta demiri gayet güzel görünüyor ve 95 Tl ye bedava, arka çantaların motosikletin dengesini bozduğunu hatırlatırım eğer çok fazla eşya taşımayacaksanız amaç sadece kask yağmurluk taşımak ise Sh33 de işinizi görür oldukça sağlamdır , benim ybr de vardı sh33 motoru elimden düşürdüm çantaya denk geliyor düşünce ve kırılmadı. Yaşınızı işinizi ve motosikleti hangi amaçla kullandığınızı bilmiyorum ama sırt çantası eşya probleminizi çözecek ise çanta takmayın derim ben arka çantaya karşıyım motosiklet keyfinin içine ediyor heleki rüzgarlı havada
Arkadaslar orjinal arka canta demirine birebir benzeyen bir canta tasima demiri buldum sahibinden sitesinde bakmak isteyen icin ilan no: 214708273 kullanan arkadas varsa kalitesi uygunlugu ne durumdadir piyasadaki demirlere gore fiyati uygun oldugu icin dusunuyorum..
arka canta kullanmayi hic sevmesemde sirt cantasiyla bir yere kadar idare edebiliyorum
2. Sorum ise shad sh40 ve kappa k37 arasinda kaldim arasinda yaklasik 90tl kadar fark var kappa daha pahali aradaki fark icin degermi yada kappa alsak kaliteli bir urun almis olurmuyum. Aslinda tek bedendigim ve inazumaya yakistirdigim model kappa kgr46 modeli fakat ancak ikinci elini bulursam alabilirim. Sorulari sorma nedenim bu iki canta hakkinda gic bir fikrimin olmamasindan dolayi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
Shad sh40 modelini almaya karar verdim, kappa k37nn modeline gore daha uygun fiyati... bu modelleri kullanan arkadaslar bi fikir verirse cok iyi olur..