Slam akadaslqr tva apache mi sattim dun e yeni motor alma vaktide geldi inazuma alinirmi acikcasi butun forumu okuyacak kadar musait degilim is guc . 7 8/binlik bse bakiyordum.ama kredi cekip ikinci el bi unazuma alabilirim yakiti son hizi gizlanmasi sehir ici sehirdisi kullanimi yedek parca ve bakim fiyatlari hakkinda bilgi verebilirseniz cok sevinirim
7-8 bine pulsar düşünüyosun herhalde.
Eğer kendini çok zorlamayacaksa inazuma al derim.Son hız 155 diyolar ama ben 150 görebildim.
Yakıtı km'de 20 kuruş yakıyo benim motorum.
Ara gazlamaları ve yokuş performansı çok iyi seviyede.
Uzun yolda beni yormadı hiç.Her seferinde artçılı yol yaptım .Artçı rahatlığı da gayet iyi.(Rüzgarı hariç tutuyorum ama iyi bir cam takmadığım için rüzgar yoruyo insanı.Ama suç bende motorda değil.)
Herşeyiyle çok keyifli bir motor.
Yedek parça sorunu pek yok ama birazcıkda olsa pahalı sayılabilir parçaları.
1000 bakımı 180
5000 bakımı 95
10000 bakımı 330
Bir kere aynasını kırdım 80 lira.Ayrıca ön ve arka fren balatalarını da değiştim.Ön balata 80 .Arka balata 115 lira.
Çok aşırı bir pahalı değil.Tabiki de bi apache değil parça ucuzluk konusunda.
Bence tek handikapı arka freni.Belki de lastiğimden dolayıdır bilemiyorum.Ama doğru ön arka fren kombinasyonuyla onu da aşabiliyosun.Yine de arka frenine çok güvenemiyorum nedense.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------
onurordek kardeş o Maintenance servis uyarısı ve serviste ayarlanıyor, yani ekrandan ayarlıyor 5.000 Km de yansın şu km de yansın gibi titreşim ve ilginç bir ses demişsin biraz daha detaylı yazarmısın ? ne gibi ses ne gibi titreşim
Maintance uyarısını resimdeki gibi ayarlayabilisiniz.