Kuduruklaşacak derken çekişi mi kudurcak yakışı mı ?![]()
merhaba arkadaşlar,
gazı kestiğimde şangur şungur garç diye bir ses geliyor ön taraftan nedeni ne olabilir acaba ?
Servise götür kardeşim bence.
Arkadaşlar 16 bin km bakımında ne yapılıyor?Fiyat olarak ne tutar?Ankara da yaşayanlar sizce efe mi? Bora mı?
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki ürünü yurtdışından satın almak istiyorum ama sanırım 2014 kasaya uymuyor. En azından listelemiyor.
http://www.revzilla.com/motorcycle/two-brothers-m-2-vale-slip-on-exhaust-honda-cbr250r-2011-2013
Two Brothers'ta 2014 kasaya takabileceğim bir egzoz varmıdır?
Avrupa ve amerikadan parça aksesuar vs. alacaksanız cbr300r için aratın.
Bu Modelin ebay'de amazon gibi yerlerde satışı var ama filtrelemede 2014 cbr250 hiç çıkmadığı için uyumlu olup olmadığını hiç anlayamadım.
2014 modeller dediğim gibi avrupa amerikada cbr300 diye geçer. filtrelemede çıkmaması normal. Sanırım amerikan firması olduğundan almanya distiribütörlerini bulup onlardan fiyat almak lazım. ya da direkt amerikadan getirteceksiniz.
Beşiktaşlı kardeşim bende bu iki motor arasında kalmıştım ve benimde bütçem hondaya yetiyordu, yedek parça fiyatları uygun ve az sorun çıkarır diye hondayı tercih ettim, etmez olaydım, 8500 km de bakımları düzenli yapılmış olan motor 120 km hızlan giderken stop edip kendini kitledi büyük bir kaza tehlikesi geçirdim. neyse sorun motor yağsız kalmışmış ki ben servise tamire bıraktığımda bile içinde gayet güzel bir yağ vardı, sonuç 10 bin liralık motora 2000 tl masraf çıktı. hadi bu olayın benim başıma gelmesi benim bahtsızlığım olsun nazar olsun ama hondanın parçaları öyle ucuz falan değil. şimdiki aklım olsa tereddütsüz r25 i seçerdim. benim için honda bitmiştir.r25 konusunda da yazdım buraya da sorayım.
Motor alma arifesindeyim. Bütçe cbr a yetiyor ama r25 biraz aşacak. 3-5 kredi çekip r25 almak mantıklımı sizce? Yada buna değermi?
Parça fiyatları konusunda cbr ucuz diye biliyordumki geçen gün bir arkadaş ön farın 600 yada 900 tl olduğunu yazınca cbr a da şüphe ile bakmaya başladım. İkisinide kullanmış olan arkadaşlar aradaki farkı özetleyebilirmi? Daha önce kullandığım ybrde bile titreşim yok denecek kadar azdı. O kadarını kabul edebilirim. Son hız takıntım yok o önemli değil. Titreşim ve rahatlık ön planda.
Beşiktaşlı kardeşim bende bu iki motor arasında kalmıştım ve benimde bütçem hondaya yetiyordu, yedek parça fiyatları uygun ve az sorun çıkarır diye hondayı tercih ettim, etmez olaydım, 8500 km de bakımları düzenli yapılmış olan motor 120 km hızlan giderken stop edip kendini kitledi büyük bir kaza tehlikesi geçirdim. neyse sorun motor yağsız kalmışmış ki ben servise tamire bıraktığımda bile içinde gayet güzel bir yağ vardı, sonuç 10 bin liralık motora 2000 tl masraf çıktı. hadi bu olayın benim başıma gelmesi benim bahtsızlığım olsun nazar olsun ama hondanın parçaları öyle ucuz falan değil. şimdiki aklım olsa tereddütsüz r25 i seçerdim. benim için honda bitmiştir.
yok doğruya doğru bu arızanın haricinde hiç stop ettiği olmadı bende, hatta arıza yapıp tufaf sesler çıkararak çalışmasına rağmen hep ilk marşta çalıştı, siyah yada beyaz herhangi bir duman atmadı, servise kadar gitti ve orada öldüŞuan şok oldum stop etme problemi Honda'da da mı var!r: