Antalya'dan kaç kişiyiz ? (Buluşma ve Gezi)

nasıl geçti kaçırmışım ben

Gayet güzel bir buluşma oldu hocam.. Hızla etkinliklerimiz devam ediyor.. Bir whatsapp grubumuz var şu anlık.. Oradan plan program yapıyoruz.. Yarın Kemer, Tekirova, Olimpos gezisi yapıcaz.. Katılmak isterseniz bekleriz.. :) 9-10 kişiyiz şu anlık katılım olursa daha da güzel olur.. :)

Yarın Atatürk Anadolu Lisesi önünde buluşucaz.. Saat 12:00'de buluşup, 12:30'da yola çıkıcaz..

Dünya Göz Hastanesinin karşısında ki lise..

Gayet güzel bir buluşma oldu hocam.. Hızla etkinliklerimiz devam ediyor.. Bir whatsapp grubumuz var şu anlık.. Oradan plan program yapıyoruz.. Yarın Kemer, Tekirova, Olimpos gezisi yapıcaz.. Katılmak isterseniz bekleriz.. :) 9-10 kişiyiz şu anlık katılım olursa daha da güzel olur.. :)

Yarın Atatürk Anadolu Lisesi önünde buluşucaz.. Saat 12:00'de buluşup, 12:30'da yola çıkıcaz..

Dünya Göz Hastanesinin karşısında ki lise..

ben şimdi görüyorum bekleyin

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------

ben geldim orlarda kimseyi göremedim geri döndüm

bendeee varimmm arkadaslarrrrr.gelecekkk olann arkadaslarr kararlastirilsinn vee whatshaap grubu kurup yer tarih ve guzergah belirleyelimmmm

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------

toplanti yapilmis bile gec kaldik :salut:

kampüs grubu sart bende gsf deyim wr125 imiz 600rr mız birde yakında fazer8 imz olacak inş :)

Sevgili Antalyalı üyeler. Antalya havalimaninda motosikletlerden park ucreti aliniyor mu . Motorumu 15 gun kadar birakmam gerekecek. Ucretli ise onerileriniz nelerdir . Ucuz ve guvenli park nerede bulabilirim . Cevap yazanlara simdiden tesekkurler

MT ailesine yeni üye olmuş biri olarak, 3 4 gündür antalya grubu varmı diye bakınırken sonunda bu forum u buldum. arkadaşlar son yorum yapılalı 2 ay olmuş. tanışma, toplantı gibi etkinlik yapıyormusunuz hala? bende katılmayı çok isterim.

Kesinlike whatsapp grup kurucu üyesi bizle iletişime geçerse bizde seve seve gezilere katılmayı isteriz..

Ata07, akmok, bajaj pulsar antalya gibi gruplari facebooktan aratatak bulabilirsiniz. Bu grup sanirim dagildi ama emin degilim

herkese selam.ismim ömer antalya merkezdeyim bende.havalar sogudugundan galiba 4 aydır mesaj yok hem tanısmıs olalım hemde konuyu hortlatalım bakalım.mt 07 var bendede

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar