Kask ve yelek hediyeli, ücretsiz teorik motosiklet eğitimi

Tuğrul Bey,

Siz organizasyondasınız sanırım o yüzden sormak istedim, ben aldığım kaskı kullanmadım küçük bedeniyle değişim istesem yaparlar mı?

Selamlar

Merhaba, eğer kaskın üzerindeki bütün sticker'lar (vizörün üstündeki de dahil) duruyorsa, kutusu ve kılıfı da duruyorsa değişiklik yapılabilir.

Güvenli sürüşler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------

Artık 10.000 Moto-Kurye Eğitim Projesi'ne başvuru yapmak için www.yolemniyeti.org sitesini ziyaret etmeniz yeterli!

Merhaba, eğer kaskın üzerindeki bütün sticker'lar (vizörün üstündeki de dahil) duruyorsa, kutusu ve kılıfı da duruyorsa değişiklik yapılabilir.

Güvenli sürüşler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------

Artık 10.000 Moto-Kurye Eğitim Projesi'ne başvuru yapmak için www.yolemniyeti.org sitesini ziyaret etmeniz yeterli!

Tekrar Selam,

Kask üzerindeki vizördeki stickerlar orjinal haliyle duruyor kılıfı da duruyor, sadece kutusu yok. Umarım sıkıntı olmaz.
Haftasonu değişim yaparlar ise gideyim.

Teşekkürler

Tekrar Selam,

Kask üzerindeki vizördeki stickerlar orjinal haliyle duruyor kılıfı da duruyor, sadece kutusu yok. Umarım sıkıntı olmaz.

Teşekkürler

Kutusu olmadan maalesef değişim yapılamaz. Çünkü sizin geri verdiğiniz kask da başkasına kutusuyla birlikte verilmek zorunda.

merhaba
bende az önce basvuru yaptım sırf bişeyler ögrenebilmek adına eskişehirden bir arkadasımla gelicez başvuruyu yaparken tel no yanlış yaz mışım doğrulama kodu gelmedi şimdi basvuru yapamıyorum arkadasımki oldu lütfen yardım edin bereber gelicektik

Merhaba,
L beden kaskım hiç kullanılmadı M veya S beden ile değiştirmek isteyen varmidir?

hsk

Tekrar Selam,

Teşekkürler

Eğitimin olduğu birgün gidip eğitimin sonunda kutu temin edebilir siniz.Çoğu topcase ye sığmadığı için yada direk takıp gittiği için motorları park ettiğimiz yerin hemen sağ tarafına kutuları bırakıyorlar bilginiz olsun.

Eğitimin olduğu birgün gidip eğitimin sonunda kutu temin edebilir siniz.Çoğu topcase ye sığmadığı için yada direk takıp gittiği için motorları park ettiğimiz yerin hemen sağ tarafına kutuları bırakıyorlar bilginiz olsun.

Evet aynende öyle düşünüyordum ancak hala çok yogun çalıştığım için fırsat bulamadım gitmeye, o yüzden forumdan bir tanıdıkla kullanılmamış kaskla değiştirmeyi teklif ettim.

Kutusu olmadan maalesef değişim yapılamaz. Çünkü sizin geri verdiğiniz kask da başkasına kutusuyla birlikte verilmek zorunda.

tavsiyem eğitim günü orada hazır olursunuz,kask alanlardan birinden kutuyu istersiniz,kutu ile verip değişim yaparsınız :) genelde eğitime motorla geliyorlar ve kutuları çöpe atıyorlar ....

Merhaba arkadaşlar.Bugün bende eğitime katıldım.İhtiyacım olan sertifikaydı.
Başta giderken pek umutlu değildim teori olduğu için, fakat hiç umduğum gibi geçmedi.
Rahmi hocayla tanıştık.Gayet iyi ve renkli, akılda kalıcı bir anlatımı var.(Barkın abinin dalgaya vuracağı kadar bir şey göremedim ).
Ki ben prof.lardan ders gören bir ekonomistim.
Eğitim güzeldi,mekan güzel sakin.Dinlenme aralarında çay kahve su vb ikramlar gayet yeterliydi.Size tavsiyem gidip katılmanız.
Kask ve yelekte iş görür nitelikte.Projede emeği olan herkese teşekkür ederim.Emeklerinize karşı bir resim paylaşmayı borç bilirim.
L4v30j.jpg

Son düzenleme:
Merhabalar,
26 agustosta egitime katildim. M beden yelek var kucuk geldigi icin hic giymedim, elinde L beden olup deisim yapmak isteyen varmi?

Yelek ve kasklari sanirim beden olcumuze gore mi veriyorlar.

Bende 15 eylul saat 13-16 dersine kayit yaptirdim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
henüz ehliyetim olmaıdğı için eğitime katılamıyorum
ama 19 eylüülde ki sınavdan sonra katılacağım

keşke Ankarada da Olsa böyle bir eğitim...
Turing Otomobil Kurumu tarafından düzenlenen motosiklet ileri sürüş teknikleri uzmanı Rahmi Barutçu tarafından verilen ücretsiz teori eğitimleri devam ediyor.

Katılan her kişiye full face kask ve sarı yelek hediye edilen eğitim takvimibe Turing websitesinden ulaşabilir
Katılım için [email protected] adresine mail atarak gün ve saat bildirmeniz yeterlidir.

Eğitim Takvimi

Seminerler, 40 kişilik gruplara 3 saatlik seanslar halinde gerçekleşiyor ve günde iki farklı eğitim düzenleniyor.

Eğitime katılan herkes reflektif yelek ve ECE 22.05 güvenlik sertifikalı kask ile ödüllendiriliyor.

Ayrıca, İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bünyesine mensup eğitmenler de trafik kurallarına dair hatırlatmalarda bulunuyor.

Eğitime katılım için yalnızca A2 sınıf ehliyete sahip olmak yeterlidir.

Başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Beyler katılanlardan hatırlayanınız var mı? Rahmi hocanın izlettiği videodaki yarışcı kimdi? Hani yağmurlu havada 270le ön fren yapıp 60 kmh ye inen yarışcı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar