Arkadaşlar çarşamba günü 2. seansı için mail attım. Anadolu yakasından (kartal civarı) gidecek olan varsa artçısı olabilirim.

Yalova Topçular veya Altınova dan feribota sadece 10 tl ödeyerek yarım saatte Eskihisar a geçersiniz..
feribot çıkışı çevreyolundan 2. köprü Levent sapağına girmeniz halinde yarım saatte Seyrantepe desiniz..
Teşekkürler.. Seyrantepe tarafına yolum hiç düşmediği tedirgin oldum. Bu arada Topçular 13 Lira Altınova'dan herhangi bir feribot seferi yok. Feribot kullanacak olan arkadaşlar vardır belki yanlışlık olmasın :wiinkk:
Ülkedeki kuryelerin pek çoğu sıkıntılı.özellikle yemek dağıtan tayfa..
Adama geçen sordum "kardeş şirket kask vermiyormu-veriyor var kaskım diyor
Niye takmyrsun diyorum ...?"verdiği cevap= gerek varmı?
Kuryeye bunu anlatmak eğitime çağırmak çok zor.kendi alternatifim misal 20 saat teorik eğitim 20 saat sürüş eğitiminin ardından src tarzı bir belge.bu belgesi olmayan işçiye-şirkete ver 10-15 bin para cezası hadi bakalım..
Bu arada eğitime bende katıldım boş beleş konular değil video eşliğinde güzel bir sohbet-eğitim var.ne öğrendin diceksniz.?8 yıldır ist da motosiklet kullanıyorum öğrenemediğim basit bir konu eldiven kaskın içine konulmaz.buğu yapan kask camına elma sürülür,kask yere düşerse niye kullanılmaz..?gibi vs..
Merhaba arkadaslar yardima ihtiyacim var.
Ben yarin icin kursa yer ayirtmistim kocaeliden otobusle gidecem ancak hic yol iz bilmiyorum hareme mi gitmeliyim esenlere mi ? En kisa nasil ulasabilirim zahmet olmazsa bilen arkadaslarik ayrintili bir sekilde yazarsa cok sevinirim.
ben manisadayım. Bu kursu izmir'de açma imkanınız varsa çok iyi olur.