Kask ve yelek hediyeli, ücretsiz teorik motosiklet eğitimi

Cok tesekkur ederim oncelik olarak firmalara sorayim yoksa dediginiz guzergahi not aldim insallah bulurum :)

ilk attığımda banada cevap gelmedi mesai saati içinde bir mail daha attım 1 saat sonra cevap geldi bu arada bende beykoz da oturuyorum

Benım çarsamba 2.seans için mail gelmiş çok sevındım dun gelmeyınce umudu kesmıstım. Seninde aynı seanssa beraber gidebiliriz ben nasıl gideceğimi bilmiyorum vede :(

şimdi mail e baktım da dün öğlen geri dönüş yapmışlar ama spam olarak düşmüş farketmedim sanırım.
29 Ocak Perşembe 13.00 - 16.00 seansına gidiyorum kısmetse :)

Yenikapı'dan kaç saatte gidebilirim oraya ve otobüs, metro, tramvay, hangi hatları kullanmam gerekir, bilgisi olan paylaşabilir mi?

Kavacıktan nasıl gidebilirim yarın yağmurlu yağmurlugum yok otobuslerle gıtcem galıba ama nasıl gidicem yardımcı olabılırmısınız ?

Kavacık Tem'den 500T'ye bineceksin. Seyrantepe durağında ineceksin.

ordan sonra herhangı bıseye bınmeme gerek yok dımı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------

Özelden yazdım abi sana. burayı daha fazla kırletmıyom özür diliyorum herkesten.

YAV BEYLER şu renkli fosforlu karayolları işçisi gibi yelek takmayın kötü görünüyorsunuz:farao:

CHOPER CLUB YELEKLERI DERIDEN HARIÇ TABIII

o motorun ışığı açık alup güvenli şuruş eğitimi alsan böyle aptalca yelek takmazdınız....

Ehliyet sınavına gırdım bitmeden girmek istiyorum nolur bitmesin 1-2 haftaya alıcam arabayı sonra motorsıkletın dıreksıyonuna gırcem ınsallah bitmez :'f

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar