Arkadaşlar bugün kasko teklifi aldım Groupama'dan 1440 TL sizce fiyat nasıl ? Bana uygun gibi geldi başka sigortalara da sordurmaya gerek var mı sizce ?
Bende 1500 liraya yaptırdım
Low yazdığında hiç hareket etmedim ben. Hareket etmek için her daim 41 yazdığını gördüm. Böyle olunca içim rahat oluyor
Şair sigortayı aramanızı tavsiye ederim.
http://www.sairsigorta.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=24
Allianz SigortaSiz hangi sigortaya yaptırdınız ?
Zincir gerginlik ayarını kontrol edin birde yağsız bıraktıysaız olabilir. Arkadaşların dediği gibi motor çok sessiz olduğundan zincir sesi çok daha net duyuluyorGroupama hırsızlık ve yanmayı da kapsıyormuş. Groupama'dan yaptırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Arkadaşlar bugün iki kere sebepsiz yere stop etti. Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu ? Bir de cızır cızır bir ses geliyor zincir sesine benziyor bu sesin çıkması normal mi ?
Bazen dayanamayıp gazı açıyorum zararlı olur mu ? Tabi 1000 km de belki 1 km bile değildir.
Bu tarza yakışmasa da linkteki gibi ufak camlar rüzgar açısından baya fark eder mi ?
bunu ne temizler
herkese merhaba. Benimde mt-07 almaya niyetim var. kullanan arkadaşlara sorum olacak. ben genellikle sehir içinde kullanan biriyim on camı olmayan bir cruiser kullanıyorum. ama ayda bir 300 km lik sehir dışı seyahatlerim oluyor. sizce uzun yolda rahat edebilirmiyim. suan zaten ruzgara alışıgım ama 120 km sonrası hızlarda ne kadar yolculuk yapılabilir. tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
bende çok çıkmıyorum uzun yola ama çıkmak istediğimde de molalı gidicem artık şuan kullandığım motordan rüzgara alışığım. yakıt konusunda ne hızlarda ne yakıyor acaba? sakin kullanan biriyim bendeBu motor uzun yol motoru değil cam olmadan 100-120 km de çok rüzgar oluyor belki de bizim buraların rüzgarındandır ama rahatsız ediyor. Sahibinden de bu kadar mt07 ilanı olmasının bir nedeni de bu olabilir, millet fiyata bakıp bir gazla alıyor aradığını bulamayınca da satıyor. Şehir içi diyorsan harbiden güzel makine, ben acemi olmama rağmen bana kullanımı baya rahat geldi. Bir abinin mt 07 hakkında söylediğini aktarayım, gazı açmayınca ybr gibi motor. Harbiden de öyle sakin sakin kullan hiç sıkıntı yok, gazı aç tam bir canavar. Rüzgar için bu motora yakışmasa da cam taktırmak gerekiyor ki ben de en kısa zamanda taktıracağım.
Benim motorum 3336 kilometrede suan.Yüzde 80 sehir içi yüzde 20 sehir dısı kullandım ortalamam 4.6 Litre. Rüzgarada bağlı olmakla beraber 90 ile giderken 3 litre ile seyir edebiliyorum cantasız ve kilom 70. 100 le giderken 3.5- 4 litre 120 gibi hızlarda ise 4 ila 5 litre arası geziyor bilgi ekranında yakıt göstergesi. 120 üzerinde zaten eco moddan cıktıgı için göstergeye bakmaya ihtiyac duyulmuyorbende çok çıkmıyorum uzun yola ama çıkmak istediğimde de molalı gidicem artık şuan kullandığım motordan rüzgara alışığım. yakıt konusunda ne hızlarda ne yakıyor acaba? sakin kullanan biriyim bende
bende çok çıkmıyorum uzun yola ama çıkmak istediğimde de molalı gidicem artık şuan kullandığım motordan rüzgara alışığım. yakıt konusunda ne hızlarda ne yakıyor acaba? sakin kullanan biriyim bende
Rodajda olduğundan 5000 dev/dk yı geçmemeye çalışıyorum. 5 ve 6. viteste 5 bin devirde sırasıyla 100 km/h ve 120 km/h hızlara ulaşıyor "eco" yazıyor ve 5 litre civarı bir tüketim oluyor.
250 cc den sonra sayılar fazla gibi gelsede 07 sonuçta neredeyse 700cc. 4,5 - 5 litre güzel rakamlarBenim motorum 3336 kilometrede suan.Yüzde 80 sehir içi yüzde 20 sehir dısı kullandım ortalamam 4.6 Litre. Rüzgarada bağlı olmakla beraber 90 ile giderken 3 litre ile seyir edebiliyorum cantasız ve kilom 70. 100 le giderken 3.5- 4 litre 120 gibi hızlarda ise 4 ila 5 litre arası geziyor bilgi ekranında yakıt göstergesi. 120 üzerinde zaten eco moddan cıktıgı için göstergeye bakmaya ihtiyac duyulmuyorBu oranlar tabi lastik basıncı, vucut iriliğiniz ve boyunuz ve karsıdan yediğiniz rüzgara göre değişiklik gösterir ciddi anlamda.