Daha 50 km olmadan 3 kere kıçı attı. Lastiklerin 0 olmasının etkisi var mıdır ? Lastikler üzerinde gelen Michelin'ler. Lastikten başka sebep ne olabilir ?
Daha 50 km
Arkadaslar dun autodromda test etme imkanı buldum, gercekten harika bir motosıkletmiş, kesinlikle deneyimsiz surucu affetmez bi hassasiyati var. Duruşu kucuk, şirin ama icinde tork ustası bir piskopat yasıyorseneye kadar biraz daha kendime deneyim kattıktan sonra kesinlikle secimimi mtden kullanicam, keyifli surusler bu arada yanlarken fazla abartmayın
![]()
Selam arkadaşlar motorunuzu ilk çalıştırdığınızda motor sıcaklığı kaçı gösterdiğinde hareket ediyorsunuz..
Yamaha mt 7 Fransa da mı üretiliyor, geçen incelerken öyle bişey gördüm.
Selam arkadaşlar motorunuzu ilk çalıştırdığınızda motor sıcaklığı kaçı gösterdiğinde hareket ediyorsunuz..
Köpüklü tanzikli su ile yıkattıktan sonra basınçlı hava ile kuruluyorum.Şimdilik problem yaşamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
Ayrıca radyatöre basınçlı su tutturmamanı tavsiye derim.Ufak tefek yamulmalar oldu![]()
Arkadaslar merhaba, yaklasik 2hafta once ben de aranıza katıldım. Bir sorum olacak, motora akrapovic 2. El egzoz aldim susturucusu takılı degilken sesi gercekten cok guzel ancak yaklaşık 1 saat seyehatten sonra kulaklarım rahatsız oluyor ve etrafı da rahatsız ettiğiğmi duşunuyorum. Bugun gidip susturucusunu taktirdım ama busefer de cok sessizleşti. Aramızda bu iki durum arası bir ses alabilmek için susturucuya bir operasyon yapan veya fikir verebilecek arkadaslar var mı acaba? Simdiden teşekkürler...
Normalde olması gereken motorunuzu çalıştırdığınızda ısı göstergesi hareketlendiğinde (41 santigrat ile başlar) harekete geçmenizdir. En azından Yamaha'nın tavsiyesi bu yönde. Ben motoru çalıştırıp kaskı takıp eldivenlerimi giyip hareket ediyorum ve caddeye çıkmadan önce uygun hareket ısısını yakalayıp vites yükseltip devam ediyorum. motorumu ve arabamı soğukken asla sıkıştırmam..
Akrapovic'in sesi db killer olunca ölüyor. Tavsiyem motosiklet kullanırken sünger kulaklıklardan takın. Zaten uzun vadede motosiklet kulaklara çok zarar veriyormuş o yüzden kulaklık hangi motosiklet olursa olsun şart.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------
41 santigrat dereceden önce low yazıyor. Demek ki 41 santigrat dereceye ulaşmadan zorlamamak lazım.
Akrapovic'in sesi db killer olunca ölüyor. Tavsiyem motosiklet kullanırken sünger kulaklıklardan takın. Zaten uzun vadede motosiklet kulaklara çok zarar veriyormuş o yüzden kulaklık hangi motosiklet olursa olsun şart.
Saolasın cevap için. Kulaklık benim de aklıma geldi fakat interkom kullanıyorum. kulaklıkla interkomu duymak güçleşiyor busefer de :S