Yoktan var etmek yaratmak ancak ALLAH a aittir.onun disindakiler bir sivrisinek dahi yaratamazlar.
Alman muhendisler o sekilde uygun gormus dostumEl emeği en güzeli, elinize sağlık. Arka amortisör o haliyle sağlıklı mı? Sert bir darbede şaftla bağlantı yerini kırma ihtimali yok mu?
PekiYoktan var etmek yaratmak ancak ALLAH a aittir.onun disindakiler bir sivrisinek dahi yaratamazlar.
Elimde olan resimlerden yükleyeyim o halde birazdan. Yorum için tesekkur ederim :cat:Ustam mükemmel olmuş. En büyük hayalim şöyle bişeyler yapabileyim elim bu kadar anahtar tutsun ama olmuyor işte. Geliştirmeye çalışıyoruz kendimizi. Yalnız üretim\baştan yapma kısmını fotoğraflar videolarla bize gösterebilsen asıl o zaman tadından yenmez. Güle güle kazasız belasız kullanmam dileği ile![]()
Yalan soylemenin anlamı yok. Alkollu iken araba surmuyorum yada alkol alacagım zaman araba ile cikmiyorum. Burada motosiklet devreye giriyor bendeHocam çok güzel eline koluna sağlık. Ben deponun üstündeki smirnoff a takıldım umarım allkollü sürüş yapmıyosundur. Birde akü iptal etsen yada onuda mat siyah yapsan.
Hafta sonu cekime gitmeyi planlıyorduk ancak buralarda felaket bi saganak patladı malesef. Resimler biraz gecikecekBaşka fotoğraf yokmu sağdan soldan vs. güzel görünüyor elinize sağlık![]()
Teker teker nereye kadar huceynTeker yapmaktan vazgeçtin heralde![]()
Yoktan var etmek yaratmak ancak ALLAH a aittir.onun disindakiler bir sivrisinek dahi yaratamazlar.

Abi farı nereden temin ettiğini yazar mısın?