İlden ile göre değişiyor sanırım bakalım biraz sa shell den deneyim 
Afyonlu geçmiþ olsun. Ben de bir defasýnda kalitesiz yakýt yüzünden yolda kalmýþtým. Petrol ofisi'nde 15 TL'ye satýlan enjeksiyon temizleyiciler var ufak þiþe. Depoyu fulledikten sonra çok az bir miktarda katmýþtým benzine. Aklýnda bulunsun iþe yarýyor.
Arkadaþlar her yað her motorda ayný performansý vermeyebilir. Motul ve Ýpone çok kaliteli yaðlar ama Cbr'de Motul'u beðenmemiþtim. Vites geçerken tak sesi duymak, 1-2 arasý vites deðiþirken boþta takýlý kalmak en uyuz olduðum þeydir. Ipone (yarý sentetik olan) oil master Zeki arkadaþýmýzýn dediði gibi son durak.
Ýþin garibi Inazuma'da denediðim Ipone yað tam tersi etki yaptý. Þimdi Motul deneyeceðim onda![]()
Son olarak ortalýðý karýþtýrayým ;
Ipone zincir yaðý sipariþ ettim. Motul'a göre çok sýçratýyor diyorlar ama bakalým ne olacak. Würth bulamadým malesef aklýmda o vardý.
Arkadaşlar cbf150de ve cbr250de hep würth kullandım kullanıyorum ama branda örtülüyken bile yerden sıcrayan yagmur suları sayesinde paslanma oluyor. Würth kullanıp da böyle bir şikayeti olan var mı yoksa bende mi bir sorun var...?
Bol bol da basıyorum würtü garip geldi şimdi. Kaç km de bir yağlıyorsunuz?
Cbr250r 12.000 bakım ücreti hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?
120-130 civarı bişeydi , 15 gün önce yaptırmıştım...
Neler yapıldığını da yazar mısınız?
yağ ve yağ filtresi, hava filtresi değişiyor.
bunların malzeme fiyatı 2 litre yağ 70-80 TL civarı, filtreler yağ 19 TL, hava 26 TL idi hatırladığım kadarıyla.
kendin de yapabilirsin, ancak servise gidersen birazcık öperler, 40-50 TL işçilik isteyebilirler.
Ben 10 TL ye yaptırdım sanayide.
120-130 civarı bişeydi , 15 gün önce yaptırmıştım...
Bu sefer çok sakin kullandım depoyu fulledim 6 bin deviri hiç geçmedim 70 iki kişi kullandım ve inanılması zor bi km yaptım şuan 444 kmde hala benzin var test ediyorum bakalım nekadar gidebilecek hedefim 500 km yaptırmaktı ama olmuycak gibi depodan çok az ses geliyorArkadaşlar hangi hızlarda ne kadar yakıt tüketimi olduğunu söyleyebilecek var mı?
Arkadaşlar cbf150de ve cbr250de hep würth kullandım kullanıyorum ama branda örtülüyken bile yerden sıcrayan yagmur suları sayesinde paslanma oluyor. Würth kullanıp da böyle bir şikayeti olan var mı yoksa bende mi bir sorun var...?
300 falan ortalama. Yağmur gördüğü zaman daha az kmlerde temizleyip yağlıyorum. Würthden şahsen çok memnunum![]()