evet, model givi-kappa modeli.
uzerindeki de marka basili plastik sanirim.
yerli bir firma givi kopyasi yapip boyle bir sey yapmisti sanki?
bu model de güzel ama şasiye kelepçe ile takılması sinir ediyor beni. zamanla zarar verir mi acaba diye düşünüyorum. sw-motech markasının bir modeli var, onda şasiye bağlantı yok...
bu arada bende aydın kardeşler den aldım koruma demiri NC750S DCT için. takınca resimleri atarım...
@Kookle;
ben sahibinden.com da birini bulup yanina gitmistim. bagcilar ya da gungorendi.
ilgili bir arkadasti, montajini yapti. tavsiye ederim.
@Deltaeagle;
sehir icinde cok dengeli ve rahat bir motor, cok dar aralardan gecmek isterken elcik korumalarim genis geliyor o kadar.
yoksa yogun trafikte teker dondugu sürece rahat ve dengeli. genisligini saymazsak bir commuter gibi rahat sikisik trafik icin
Motoru alçaltma olayını bilmiyorum
Burada ahkam kesecek kadar tecrübeli değilim ama
Benim ayaklarım yere rahat değiyor. Motor durunca ağır olduğunu hissettiriyor.
Ayakların yere değmemesi sanırım acemi birisi için ciddi sorun oluşturabilir.
Ama 2 yıl önce BMW 1150rt'yi benim cb125'i kullanışımdan çok daha düzgün kullanan ve ayaklarıyla yer arasında dik konumda en az 5 cm fark olan bir abla vardı.
Çok saygı duymuştum...
Sanırım eğitim ile alakalı...
Hatta commuterdan daha rahat. Cb125e göre daha rahat şehir içinde. Sadece kondisyonum zayıf olduğu için çok dur kalk yapınca cb125'i arıyorum.
Bu arada radyatör koruma demiri aldım. Kendim takmak istiyorum
Fakat çok tecrübeli sayılmam. Takmadan evvel dikkat edilmesi gereken ince detaylar var mıdır.
Yoksa bilen birine götürmek daha mı iyi olacaktır?
Cevaplar için teşekkürler. Ayaklarımın tam olarak yere basmaması biraz korkuttu beni sadeceAraç aralarından geçerken ayağımı yere koymam gerekirse yamulmayayım sonra
![]()
Peki motoru alçaltma olayı nedir acaba? Nasıl alçaltıyorlar? Motorun kendisinde olan bir özellik mi bu? Yoksa fazladan bir parça mı ekliyorlar yada çıkartıyorlar?
Ama senin ölçülerinde gerek yok buna.
değil ayağının yarısı, ucu değse yine yeter, dengeli bir motor. Ayağında kaymayan tabanlı bir ayakkabı olmalı tabi ki.
Alçatlma da özel sele ile olabilir, ya da orj seleyi söküp süngeri modifiye edebilirsin. Ama senin ölçülerinde gerek yok buna.