Her 2000de bir servisemi gidilir abicim honda bu, beni 6binde cagirdilar ? Icime kurt dustu simdi !
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------
Rodajdan sonra 6kda gel dediler ben 5de gidicektim
Ben geçen gittim öyle birşey yok kaldı ki 6 ayı geçti adam dedi ki arada sürdüysen sıkıntı değil 6 ay boyunca hep yatmadıysa motor. Bence hiç sıkıntısı yok zaten kitapçıkta da öyle yazıyor . Garanti dışı da kalmıyor.(Pendik'te yetkili Honda'ya sordum.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:46 ----------
ARkadaşlar bazen boştan 1e düşürürken veya 1deyken üst vitese geçirmek istediğimde takılıyor gibi olup vites geçmekte zorlanıyor neden olabilir ?
Birde vites geçerken çok tak tuk ses geliyor gibi ağaç dalı kırılıyormuşcasına normali böyle midir? diğer motorumda neredeyse hiç sessiz geçiyordu
Not:Motor 2000km de daha
Ben bu sorunun aynısını Honda Güvenli Sürüşte sormuştum sert basmamı tavsiye etmişti.1,2 arasında bende öyle yapıyorum bazen boşa düşüyordu çünkü hele rampa da olması hiç hoş değildi. Sert basınca şak diye ses geliyor zaten