2000 liraya hangi motor var merak ettim belki alırım.
Ben 98'liyim. Aileme 2 yıl boyunca ısrar ettim ehliyetten önce motosikleti alalım diye. Hep oyaladılar, ben de bıktım sonunda. Zaten yaz tatilindeydik ve motosiklet parası için çalışıyordum. 2014'ün Haziran ayından beri para biriktiriyorum. Artık ciddi olduğumu biliyorlar. Alacağım ekipmanları gösterdiğimde fikir veriyorlar fakat motosiklet gösterince umusamıyorlar bile.

Neyse geçenlerde ehliyet ve eğitim tarihini konuştum. 18 yaşından küçük olduğum için eğitime veli izni gerekiyor dediğimde, babamda göz kulak olmaya benimle geleceğini söyledi.
Bence aileden aileye çok değişir. Hiç bir aile istemese de motosikleti alana kadar süreçte ailedeki tepkiler çok farklı olur. Benim ailem şuana kadar gereksiz hiç bir şey istemediğim için bana karşı iyidirler. Bizimkiler sadece beni oyalarlar ama alma demezler. Bir arkadaşımın ailesi ise motosiklet alırsan bu eve giremezsin diyor. Ama sonunda sen motosikleti alınca hepsi artık alındı güzel sür diyor. Kuzenim de aynı şekilde kaporayı vermiş amcama gitmiş ertesi gün almışlar motosikleti. Amcam kaporayı vermese hayatta aldırmazdım ona motosikleti diyor. Hatta bana da alma diyor.