- Konu Yazar
Bugün avm'den çıkarken önümde bir araç yavaş ilerliyordu. Çıkışa geldiğimizi farketmedim sollayayım dedim adam sinyal vermeden sola döndü fren yapma imkanı yoktu. Ön tampona çarptım tampon düştü(kırıldı). çarptıktan sonra duvarın önündeki demir çubuklara çarpıp durdum. Adam indi kızdı bir şey demedim. Dizimde biraz sıyrık var o kadar. Motora hiçbir şey olmadı allaha şükür. Adam dedi tutanak tutmayalım yarın falan yere gel orada hallederiz dedi. Karısı çocukları vardı. Ehliyeti ve sigortayı sordu ikisi de var dedim. Öğrenci kartımı ve numaramı aldı.
araç toyota bir şeydi pahalı bir araçtı. Adamın kaskosu var. Şimdi benim sigortam mı karşılar yoksa onun kaskosu mu? Bir arkadaş dedi 'adam kaskosunu deldirmez' diye. Benim sigortam karşılarsa bir dahaki sefere daha çok mu para öderim sigorta içi? Ne yapalım yardım edin, akıl verin.?
araç toyota bir şeydi pahalı bir araçtı. Adamın kaskosu var. Şimdi benim sigortam mı karşılar yoksa onun kaskosu mu? Bir arkadaş dedi 'adam kaskosunu deldirmez' diye. Benim sigortam karşılarsa bir dahaki sefere daha çok mu para öderim sigorta içi? Ne yapalım yardım edin, akıl verin.?