- Konu Yazar
Arkadaşlar motorumu 6 gün evvel izmirden uşak'a getirdim ve dün kontrole girdim kask dirseğimdeydi gideceğim yer ile motorun park halindeki uzaklığı çok kısaydı ara sokak olunca takmadım. Ben buna bişey demiyorum zaten kasksızlık haricinde abartı egzoz ( http://www.tigerexhaust.com/#!tri-780-trioval-exhaust/c44d )ve yeni geldiği içinde sigortasını hallederken arabada kalan ruhsattan belge eksiliği ile toplam 365tl ceza yedim. Belge eksikliği ve kasksızlık a hadi neyse ama abartı egzozdan 220tl ceza yemem çok dokundu ekrafta barım barım bağıran egzozlar varken sen benim bi ton para verip aldığım performans egzozu olarak geçen egzozuma neden ceza kesersin kasken açtırmışım inadına delmişim gibi laf ediyor birde. İşin önemli yanı: 4 gün izin kağıdı yazdı orjinaliyle değiştirecekmişim. Orjinal egzoz da izmirde hem değiştirmek de istemiyorum okadar abartılacak bir sesi yok. Ne yapmalıyım uşak küçük yer elinde sonun bağlayacaklar herhalde adam öyle bi konuşuyor ki polis egolarının canı cehenneme..