Ben pulsarı yorumlayayim.
Yakit konusunda suan icin agrasif kullanimda0.16 kurus yakiyor.. tapa gaz da olsa 0.17 yi geçmiyor. Sakin kullanimda 0.13 kurusa düşüyor. Ancak gercek kullanıcı verisini sorarsan ortalama 0.15 kurus yakit tuketimi var.
Sele sert konfor ozellile artcida cok düşük. Ancak 50 tl karşılığı dosemecide kesin çözüm var.
Güç ve agresiflik konusunda yüzünüzü güldürūr.. Özellikle 0-70 km arası sıçrama güzel.
Her markada oldugu gibi üstünde gelen lastiklar biraz sıkıntılı diyor arkadaşlar. Ancak ben henüz hiç kaydirmadim cok şükür. Idare ediyor.
Servis konusunda kuralkan ve ekrem ata bey sıkıntı olduğunda direk müdahale ediyor. Mallarının arkasında duruyolar. Yedek parca fiyatları da gayet uygun.
Kullanım bakımından araziye bile giriyoruz sıkıntı yok.
Son hiz 156 gördüm.
Bende inzuma ve cbr 250 arasında kararsız kalmıştım. Honda bayisinde cbr yi inceledim tesadüfen yanda duran pulsar bayisine girdim. Pulsari ilk gorudte cok begendim. Cbr de görüntü var, Inzuma cok rahat kabul. Ama okadar fark vermem dedim ve pulsar aldim. Memnunum. .
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Bu kıyaslama inazuma için hakaret sayılır.
Inzuma cı kardeş pulsarla gittiğin yola giderim. . Gördüğün ilgiyi görürüm. Yaktigin yakıttan az yakarim.. serviz ve parca konusunda daha az ucret öderim. Sifir alırken senin fazladan ödediğin 5.000 tl ye de 2 defa avrupa turuna çıkarım. .
Neden karşılaştırmak hakaret mis onu anlamadım

)