- Konu Yazar
Merhaba Arkadaşlar, uzun zamandır MT'yi takip etmeme rağmen üye olup başlık açmak bugüne kısmetmiş.
Yeni bir motor almak istiyorum, araştırmalarım sonucu seçeneklerimi üçe kadar daraltabildim.
Benim boyum 191cm kilom 105, dolayısıyla bana uyabilecek bir motor bakıyorum.
Motora çoğunlukla yalnız binsem de, arasıra artçı binmesi de gerekiyor, bu yüzden arkada oturan da önemli.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Öncelikle şöyle bir tablo çıkardım, kendimce önem verdiğim özellikleri sıralamaya çalıştım.
Bu yazdıklarım toplama bilgiler ne kadar doğrudur bilmiyorum.
3 motosikletin de kendince avantajları var.
Wolf'un 2.el piyasası uygun görünüyor. Diğer özellikleri kabul edilebilir seviyede.
Pulsar'ın sıfır fiyatı oldukça uygun. Sele yüksekliği ve yakıt tüketiminde öne çıkıyor. Artçı konforu ise düşündürücü.
Inazuma hem sürücü hem artçı için aralarında en konforlu motor ancak ne sıfır ne de ikinci el piyasası makul görünmüyor.
3 marka için de servis, parça fiyatı ve işçilik fiyatları konusunda bir fikrim yok.
Bu konu hakkında da görüşlerinize yer verirseniz sevinirim.
Sizce hangi motoru almalıyım?
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.
Yeni bir motor almak istiyorum, araştırmalarım sonucu seçeneklerimi üçe kadar daraltabildim.
Benim boyum 191cm kilom 105, dolayısıyla bana uyabilecek bir motor bakıyorum.
Motora çoğunlukla yalnız binsem de, arasıra artçı binmesi de gerekiyor, bu yüzden arkada oturan da önemli.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Öncelikle şöyle bir tablo çıkardım, kendimce önem verdiğim özellikleri sıralamaya çalıştım.
Bu yazdıklarım toplama bilgiler ne kadar doğrudur bilmiyorum.
3 motosikletin de kendince avantajları var.
Wolf'un 2.el piyasası uygun görünüyor. Diğer özellikleri kabul edilebilir seviyede.
Pulsar'ın sıfır fiyatı oldukça uygun. Sele yüksekliği ve yakıt tüketiminde öne çıkıyor. Artçı konforu ise düşündürücü.
Inazuma hem sürücü hem artçı için aralarında en konforlu motor ancak ne sıfır ne de ikinci el piyasası makul görünmüyor.
3 marka için de servis, parça fiyatı ve işçilik fiyatları konusunda bir fikrim yok.
Bu konu hakkında da görüşlerinize yer verirseniz sevinirim.
Sizce hangi motoru almalıyım?
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.