[İstanbul] Sezon Açılış Buluşması 25/04/2015 cumartesi

Super Moderator
Kışı yeni atlattığmız şu günlerde sezonun ilk buluşmasını yapmaya karar verdim arkadaşlar
buluşma yerimiz caddebostan sahilinin başlangıcında burger king arkasında bulunan potaların orda olucak
gelmek tanışmak isteyen , eski dostları görmek isteyen herkesi bekliyoruz :cat:
ulaşamadığımız arkadaşlarımızada haber verirseniz iyi olur :cat:

yer : caddebostan sahili burger king arkası
buluşma tarihi :25/04/2015 Cumartesi
buluşma saati : 19:30

facebook linki: https://www.facebook.com/events/436158199885319/

harita linki : https://www.google.com/maps/search/...64237,29.0643804,1929a,20y,180h/data=!3m1!1e3

Son düzenleme:
L

LifeisBike

Oradayız insallah. Avrupa yakasından geleckeler için bir nokta belirleyip toplu geçiş yapabiliriz. Bu konu ile ilgilenenler bana ulaşabilir.

Son düzenleme:
Bi aksilik olmazsa ben de ordayım inşallah. Yeri tam bilmiyorum ama buluruz herhalde :)

O zaman forumda ki arkadaşlar ile tanışmak için büyük fırsat, oradayım inşallah :)

caddebostan sahili bende bilmiyorum avrupa yakasında yada kadıköyde felan bulusup gitsek güzel olur

Beylikdüzü'nden metrobüsle gelsem nasıl olur acaba :) Zannetmiyorum ehliyetsiz motoru alıp okadar yolu gelebileceğimi de

caddebostan sahili bende bilmiyorum avrupa yakasında yada kadıköyde felan bulusup gitsek güzel olur

Bi aksilik olmazsa ben de ordayım inşallah. Yeri tam bilmiyorum ama buluruz herhalde :)

Avrupa Yakası'ndan gelecek arkadaşları veya Caddebostan'ı bilmeyen arkadaşları buluşma saatinden yarım saat önce Kadıköy Haldun Taner Tiyatrosu önünde (Karaköy-Eminönü Vapur İskelesi'nin arkası) karşılayıp buluşma noktasına kadar takip etmelerini sağlayabilirim. Özel mesajla ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Avrupa Yakası'ndan gelecek arkadaşları veya Caddebostan'ı bilmeyen arkadaşları buluşma saatinden yarım saat önce Kadıköy Haldun Taner Tiyatrosu önünde (Karaköy-Eminönü Vapur İskelesi'nin arkası) karşılayıp buluşma noktasına kadar takip etmelerini sağlayabilirim. Özel mesajla ulaşabilirsiniz.

Daha iyi olur. Ben Üsküdardayım, caddebostanı da biliyorum ama, burger king i kacırabilirim :D Haldun Taner'de buluşup gidersek daha iyi olur.

Hava kararmadan, günün ışıklarıyla buluşsak daha iyiydi havalar güzelleşmişken, ama madem böyle dediniz, caddebostan'da görüşürüz.

Son düzenleme:
Super Moderator
işten çıkıp geleceğim için avrupa yakası buluşma noktası yapamadım kusurumuza bakmayın

öm atarım cuma banada uygundur kadıköy iyi olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar