antalya fethiye alanya muğla marmaris buralar buralara yakın yerlerden olan kimler var arkadaşlar el kaldırırmısınız
Hoş geldin...hayırlı olsun makinen....
Not: favori eksoz'um Leovince GP Style...:bounce::thumleft:
Vay kardeşim hayırlı olsun bende alanya mahmutlar görüşürüz nasipse bigün![]()
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Selamun aleyküm arkadaşlar. Alanyadan ktm duke 200 ile aranıza katılmış bulunmaktayımhttp://www.motosiklet.net/forum/members/116139-albums3404-picture12758.jpg

duke 200 e bindikçe aşık oluyorum iyie oturmaya başadı elime ayagıma
![]()
teşkkür ederim kardeşim sağolasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------
dün motoru yıkamıştım tanzikli su tutmuştum 20 cm den daha yakın tutmadım. neyse motoru yıkadım kuruladım bez ile kontağı çevirdim çalıştırdım ve gösterge üstündeki motor sembolü sönmedi. normalde çalışınca sönerdi ama sönmedi. biraz bekledim bi tur attım geldi baktım hala yanıyor. kontağı kapattım açtım busefer o sembol yanıp yanıp sönmeye başladı.. bende su kaçmış olacağını tahmin edip motorun üst kısımındaki devrelere hava tuttum. ve o motor işareti havayı tuttuktan sonra söndü. bi zararı olmuşmudur? daha önce başına gelen oldumu?
teşkkür ederim kardeşim sağolasın
dün motoru yıkamıştım tanzikli su tutmuştum 20 cm den daha yakın tutmadım. neyse motoru yıkadım kuruladım bez ile kontağı çevirdim çalıştırdım ve gösterge üstündeki motor sembolü sönmedi. normalde çalışınca sönerdi ama sönmedi. biraz bekledim bi tur attım geldi baktım hala yanıyor. kontağı kapattım açtım busefer o sembol yanıp yanıp sönmeye başladı.. bende su kaçmış olacağını tahmin edip motorun üst kısımındaki devrelere hava tuttum. ve o motor işareti havayı tuttuktan sonra söndü. bi zararı olmuşmudur? daha önce başına gelen oldumu?
Ben würth ün zincir yağını aldım
https://shop.wurth.com.tr/sabesto-zincir-yaglama-sprey-400ml
Aldıktan sonra şeffaf olduğunu farkettim. Zinciri mazotla bi güzel temizledikten sonra sprey ile iyice yagladım. Fakat belli bir süre sonra kuruyor gibi. Yani baksaniz zincirde gram yağ yok dersiniz. Biraz soru işareti oluşturuyor.
İlk defa zincir yağı kullanıyorum belki ondandır
cumartesi günü 3 saate yakın uğraştım,garajın içinde motora detaylı yaptım =) ön dişli kapağını fln çıkarıp gaz yağıyla zincir ve dişlileri tertemiz yaptım, sonra motoru shell advance bike cleaner ile bi güzel yıkadım,balata spreyi ile etrafa sıçrayan yağları temizledim,zincir muhafaza plastiğini wd-40 ile temizledim, jantları jant temizleme spreyiyle.. Sonra bi güzel kurulayıp zinciri Wurth drylube ile güzelce yağladım..basaklar,ayaklık vs yi de yağladım.. akabinde plastik parlatıcı ile depo yanları,plakalık,kuyruk altı,radyator koruma vs yi parlattım..sonra ersağın böyle güderi gibi ürünleri parlatmak için bi ürünü var onla da koltuklarımı parlattım =) en son da lastik parlatıcı ile lastik yanaklarını parlattım ve devamında ''ben bu motora daha binmem'' dedim3 saate yakın uğraş sonra pisliğin çamurun içinde anası ağlasın? yok öyle yağma..
Bu arada yıkama işlemini ilaçlamada kullanılan,el ile pompalayarak tazik üreten birşey var onla yapıyorum.. Bence sende bundan sonra tazik vurdurma gerek yok. zaten o tazik motorun hareketli parçalarının içindeki yağı alıyor..zararlı.. sıktıkları köpükte kostik fln var plastiklerin anasını ağlatıyor..
[/COLOR]TYRUNG= arıza lambası niye yakıyor acaba? 20 cm den fazlada yaklaştırmadım boyasına zarar vermesin diye ama demekki biyerine su kaçmış.. daha sonra hava huttum ben motorun üst taraflarına söndü arıza lambası
ohh ohh sen baya bi uğraşmışsın ya:mrgreen: yıkamada sıkıntı yokda benimde kafama takılan tek sorun arıza lambası yakması. su nereye geldide acaba o lambayı yaktı. niye o uyarıyı verdi yani bi zararı olmuşmudur biyere onu merak ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
TYRUNG= arıza lambası niye yakıyor acaba? 20 cm den fazlada yaklaştırmadım boyasına zarar vermesin diye ama demekki biyerine su kaçmış.. daha sonra hava huttum ben motorun üst taraflarına söndü arıza lambası
Duke 200'lerin fren hortumu çelik mi arkadaşlar?
şu arrow egzosus nerden bulacaz beyler nette bulamadım ya varsa link atarmısınız