Gecmis olsun herkes senin kadar cesaretli olamaz, simdi keyfini cikarma sirasi sende kazasiz belasiz afyonlu![]()
Allah razi olsunhepimize kazasız belasız sürüşler
yeniden değil kaldığımız yerden devam ediyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
Afyon güzel memlekettir ama izmirden sonra burası sizi aşmaz) afyona gelirseniz mutlaka haberim olsun dükkıma beklerim
![]()
Cbr 250 alırken nelere dikkat etmek gerekir ? 2012-2013 modellerde tek farlı olan modellerde ?
MerhabalaR Bakıyorum da forumda kimse kalmamış nirdesiniz yahuuhavalar düzelmeye başladı diye motordan inmiyorsunuz anladıkta biraz da burada olun da sohbet muhabbet yapalım
ee nasılsınız motorunuz nasıl gün nasıl geçiyor? motoru yeni alan arkadaşların vaziyetleri nasıl sevdilermi? Birazcık bahsedelim de buralar canlansın daa
![]()
Arkadaşlar hepinize selamlar, uzun uğraş ve kendimle cebelleşmelerim sonucu motoru yaklaşık 15 gün denedikten sonra almaya karar vermiş bulunuyorum.
Şimdi malum ikinci el alacağım için motoru nelere dikkat etmeliyim sizce?
benim aklımda bir kaç soru var sizler kullandığınız için onları size sorayım,
- Bakımları kaç km de bir yapılıyor ve kaça maal oluyor,
- Yağ değişimi kaç km de bir yapılıyor.
Motoru alırken aman şuna da dikkat et dediğiniz bir yer varmıdır? Manet demeyinde :flower: gidişiyle ilgili bir tepki ses felan..
Merhabalar,
Bende motosiklet macerama 2014 model kirmizi bir cbr250r la devam etme karari alip araniza katildimen yakin zamanda fotograflarla susleyecegim.
Tekeriniz duz bassin![]()
Geçen hafta sonu 10 bin kmyi devirdik. Havaların ısınmasını göz önüne alarak yağımızı 15 - 50 olarak değiştirdik..
Kazasız belasız sorunsuz dostluğumuza devam ediyoruz![]()
hayýrlý uðurlu olsun hocam Allah kaza bela göstermesinBekliyoruz fotoðraflarýný artýk
---------- Mesajlar birleþtirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamaný 00:02 ----------
Maþallah hocam kazasýz belasýz tekerin düz bassýnYanlýz aklýma takýlan 15-50 biraz kalýn deðilmi ?
@afyonlu; bende kalın diyordum.. Ancak 12 nisan pazar günü bütün millet trafikte idi.. 1 ve 4 vitesleri kullandım en fazla.. O gün hava da güzeldi biraz bol bol dur kalk, fan aça aça gittim... 1500 km önce değiştiğim yağ şıkır şıkır geçerken kıtır kıtır kemikli olmaya başladı yazın 15-50 iyidir..deneyeceğim bende..
Her 2000de bir servisemi gidilir abicim honda bu, beni 6binde cagirdilar ? Icime kurt dustu simdi !
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------
Rodajdan sonra 6kda gel dediler ben 5de gidicektim