Dostum 19000tl ile motorda ne gibi deisiklik yaptin ne onlemleri aldin ne taktirdin felan bahsedermisin biraz
Benimki daha çok motorun güvenliği açısından yaptığım masraflar oldu, kasko ve sigorta plaka işlemleri 1600 lira tuttu, branda, koruma topuzu, alarmlı kilit vs. ile bu masraf 400 lira daha arttı, yeni lastikler balans ayarlı montajıyla 800, bu motora uygun yeni bi kask 500, banka kredisi faizi 1000, ve her nedense şimdi aklıma gelmeyen bi kaç masrafla 19bini geçtim ama artık o kadar koyverdim ki herşeyi 6 taksit yaptırıyorum onu da ver abi diyorum :mrgreen: İmkanım olursa aynaları da değişmek istiyorum ondan sonra yine bu motora uygun daha iyi korumalı dizlik, eldiven ve yeni bot alma niyetim var. Nedense eski ekipmanlarım beni korumayacakmış gibi hissediyorum. :rendeer:
Bu arada arkadaşlar şehir içi agresif kullanımda yakıt ortalamanız nedir? Benim işe gidiş geliş güzergahımda sürekli çok dik yokuşlar var biraz da ani gazlanmayla kullandığımda anlık tüketimimi neredeyse 7 lt/100km yi buluyor.