Bir 10 dakika önce falan sağlam düştüm arkadaşlar35-40 la sağa dönüyordum ön lastik kaydı, yatık falan da değildim ama zeminden mi nedir, bir marketin önündeydim. Sulamış olabilirler. Bayağı bir sürüklendim yerde, sağ tarafa düştüm. Araç yoktu neyseki. Kalktım falan hemen çalıştı tekrar eve geldim paniklemeden.
sağ bacağımın üzerinde kaldı motor biraz bacağım ağrıyor, eldiven vardı ama bilek bölümü açılmış o sıra biraz yara olmuş sürtünmeden.
Motora gelince sağ tarafa baktım tabi korka korkaYamaha yazısının olduğu bölge haliyle çizilmiş bayağı ama çökme, çatlama falan yok sanırım sabah dikkatli bakacağım. Aynada bişey yok gibi, motorun üst kısmında bir ezilme var. Sağ sinyal lambam yanıyor ama kopmak üzere, biraz çeksem gelecek gibi. Durum bu. Aksamda sıkıntı yok gibi ama ön lastiğim biraz sarsılıyor sanki. Rolantim sorunsuz, geçişler normal gibi. Artık bakalım olacağı varmış.
70 tl fiyat verdiler branda icin
Bir 10 dakika önce falan sağlam düştüm arkadaşlar35-40 la sağa dönüyordum ön lastik kaydı, yatık falan da değildim ama zeminden mi nedir, bir marketin önündeydim. Sulamış olabilirler. Bayağı bir sürüklendim yerde, sağ tarafa düştüm. Araç yoktu neyseki. Kalktım falan hemen çalıştı tekrar eve geldim paniklemeden.
sağ bacağımın üzerinde kaldı motor biraz bacağım ağrıyor, eldiven vardı ama bilek bölümü açılmış o sıra biraz yara olmuş sürtünmeden.
Motora gelince sağ tarafa baktım tabi korka korkaYamaha yazısının olduğu bölge haliyle çizilmiş bayağı ama çökme, çatlama falan yok sanırım sabah dikkatli bakacağım. Aynada bişey yok gibi, motorun üst kısmında bir ezilme var. Sağ sinyal lambam yanıyor ama kopmak üzere, biraz çeksem gelecek gibi. Durum bu. Aksamda sıkıntı yok gibi ama ön lastiğim biraz sarsılıyor sanki. Rolantim sorunsuz, geçişler normal gibi. Artık bakalım olacağı varmış.
Dostum 19000tl ile motorda ne gibi deisiklik yaptin ne onlemleri aldin ne taktirdin felan bahsedermisin birazGeçmiş olsun öncelikle,
Bende lansman fiyatından alamadım elimde sadece 4 bin lirayla (eski sattığım motorun parası) girdim r25 işine bana şimdiye kadar olan maliyeti 19 bin lirayı geçti, banka kredisi, kaskosu, koruma topuzu lastiği, ruhsatı vs derken bu hale geldim ama çok şükür motora dair herşeyi tamamladım aklımda kalan acaba şu olsa olur muydu dediğim hiç bişey kalmadı.
1 sene boyunca sırf bu motor için çalışacağım ama mağaza görevlilerinin ellerinde ne depo ne grenaj hiç bişey olmadığını o yüzden kaza yaparsam motorun mecburen parça için yatacağını söylemesinden sonra pişman olmamak için tüm bu masrafları yaptım. Size de tavsiyem borç harç bulun bi yerden taksit yaptırın kredi kartına 700 tl lastik 150 tl koruma topuzu alın ilerdeki masraflardan korunun.
Durum bu malesef..
http://i.hizliresim.com/rQBYBV.png

Koruma takozlari şart gibi, her serviste var mıdır acaba? Yalniz 150 TL 2 parca için Çok değil mi? Belki önemlidir olası daha fazla masraflardanda koruyabilir. Ama Herseyin bir degeri vardir, sekline semaline bakınca basit 2 parca dan oluşuyor, sanayide özel yaptırsan o kadar tutmaz. Seri üretimde çok daha ucuza mal edilebilir.
Arkadaşlar selam, cbr 125r ı sattıktan sonra kendimi zorlayıp daha uzun vadeli kredi ile r25 alacagım mayısın ilk haftası. Diablo rosso 2 yada muadili lastik takan varmı? Ne kadara aldınız (lastik parasınıda hesaplıyıp ona göre kredi çekicem). Egzoz sesi güzel biliyorum fakat tiger vs takan oldumu hiç? Bayiler 14500 fiyatı 14250 dusurme gibi bir indirim yapıyorlarmı?
Arkadaşlar selam, cbr 125r ı sattıktan sonra kendimi zorlayıp daha uzun vadeli kredi ile r25 alacagım mayısın ilk haftası. Diablo rosso 2 yada muadili lastik takan varmı? Ne kadara aldınız (lastik parasınıda hesaplıyıp ona göre kredi çekicem). Egzoz sesi güzel biliyorum fakat tiger vs takan oldumu hiç? Bayiler 14500 fiyatı 14250 dusurme gibi bir indirim yapıyorlarmı?
motolastik.com da 680 lira falan heralde diablo rosso2. fiyat olarakta ben iki bayiyle görüşmüştüm ikiside peşin de 14.250 ye verebileceklerini söylemişlerdi.
Önümüzdeki cumartesi günü geliyor maviler.
bu bilgiyi nereden aldın acaba öğrenebilirmiyim? ben hergün arıyorum ve hiçbir firma gerçekten bilmiyor ne renk geleceğini kaç adet geleceğini