tayfuncum

tüm koltukları yatırırsak çocukları nereye koyacağız?...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:29 ----------
bakalım yakında servise götüreceğim ozaman deneyip fotoalrını buraya atarım. bir şekilde sığdıracaz arabaya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:32 ----------
birde inşaat işçilerinin kullandığı bağlama kayışları varmış. sıkıca sabitlemek için şart. ani fren halinde risk yaratabilir. çok teşekkürler verdiğiniz cevaplar için... arabaya yüklediğimde ayrıntılı fotolarını buraya eklerim.
arkadaşlar siteye foto ekleme işini nasıl yapıyoruz? illa bir link istiyor ama ben bilgisayarımdakileri eklemek istiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------
birde inşaat işçilerinin kullandığı bağlama kayışları varmış. sıkıca sabitlemek için şart. ani fren halinde risk yaratabilir. çok teşekkürler verdiğiniz cevaplar için... arabaya yüklediğimde ayrıntılı fotolarını buraya eklerim.
arkadaşlar siteye foto ekleme işini nasıl yapıyoruz? illa bir link istiyor ama ben bilgisayarımdakileri eklemek istiyorum.