Yol Kayıt Kask Kamerası (Action camera) sahipleri bilgi paylaşımı

Arkadaşlar selamlar, birkaç sorum var cevap bulursam çok memnun olacağım.

Çekim yapıp aynı anda ses kayıt etmek istiyorum fakat bunun mikrofon girişi yoluyla olması taraftarıyım. Gopro hero'ya baktım fiyatı iyi fakat aksesuarları ile bütçemi aşar. Sj4000 istiyorum fakat mikrofon girişi yok. Sj5000 dikkatimi çekti, resmi internet sitesinde ses kısmında stereo diyor, bu hoparlör girişi olduğu anlamına mı gelir?
Aee yani Next çıktı karşıma fakat kararsızım, makineyi hiç bilmiyorum. Fakat mikrofon girişi varmış, bu nedenle bakabilirim. Önerir misiniz?

Çekim yapıp aynı anda ses kayıt etmek istiyorum fakat bunun mikrofon girişi yoluyla olması taraftarıyım. Gopro hero'ya baktım fiyatı iyi fakat aksesuarları ile bütçemi aşar. Sj4000 istiyorum fakat mikrofon girişi yok. Sj5000 dikkatimi çekti, resmi internet sitesinde ses kısmında stereo diyor, bu hoparlör girişi olduğu anlamına mı gelir?
Aee yani Next çıktı karşıma fakat kararsızım, makineyi hiç bilmiyorum. Fakat mikrofon girişi varmış, bu nedenle bakabilirim. Önerir misiniz?

Cep telefonuna takacağın bir mikrofonla ya da ses kayıt cihazıyla kayıt yapmanı öneririm.

Espaniola ben aldım kullanıyorum gayet hoş.
Next sd21 pro kart dolunca geçmişi silip üstüne nasıl yüklüyor ben bulamadım.

sj4000 için youtubede bir video vardı
ses girişi nasıl yapılır diye ama kameranın için açmanız gerekiyor bunun için ve tabi biraz ince işçilik yapacaksınız yandan bir delik açıp ses girişi için 3,5mm jack girişi lehimlemek gerekiyor

hatta senin için videosunuda buldum

menüde cycling record diye bir seçenek varmı acaba ?

sj4000 için youtubede bir video vardı
ses girişi nasıl yapılır diye ama kameranın için açmanız gerekiyor bunun için ve tabi biraz ince işçilik yapacaksınız yandan bir delik açıp ses girişi için 3,5mm jack girişi lehimlemek gerekiyor

hatta senin için videosunuda buldum
https://www.youtube.com/watch?v=N9MPZD5s30I

menüde cycling record diye bir seçenek varmı acaba ?

menü türkçe bizim next kameraların, bende yeni oldugumdan bu secenegi araştırmadım varsa bilen söylesin

menü türkçe bizim next kameraların, bende yeni oldugumdan bu secenegi araştırmadım varsa bilen söylesin

Next camerada, Menu tuşuna bas, 1defa sola bas(çark işaretine gelsin) "sürekli kayıt = Açık" yap.

Sjcam'de arkadaşın dediği gibi "Setup" kısmında ilk sayfada "Cyclic record" var, onun açılması gerekli.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkadaşlar, sj ye mikrofon girişi yapabileceğimi sanmıyorum, elim bu işlere pek yatkın değil. Kesin yapabileceğini bildiğim biri de yok.
Ya Next, 200 küsür tl daha gözden çıkarıp Gopro Hero alacağım. Gönlüm Gopro diyor, bakalım.

Teşekkür ederim arkadaşlar, sj ye mikrofon girişi yapabileceğimi sanmıyorum, elim bu işlere pek yatkın değil. Kesin yapabileceğini bildiğim biri de yok.
Ya Next, 200 küsür tl daha gözden çıkarıp Gopro Hero alacağım. Gönlüm Gopro diyor, bakalım.

Arkadaşım, şöyle birşeyde yapabilirsin. Ses kaydını telefonla (mikrofon kulaklık ile) yaparak. basit bir programda video ve sesi birleştirebilirsin. Movie maker da bile yapılabiliyor.

video ses birleştirme işi kolay, gözünüz korkmasın. sürükle bırak :) ben premiere kullanıyorum. sadece senkronu tutturun yeter. burada bir arkadaş paylaştı royaljornadian sürüşe başlamadan önce kornaya basıyor ve siz iki parçayı nerede birleştireceğinizi anlıyorsunuz. sonrası kesip biçme.

Bana kesin gülüceksiniz ama yapcak bişe yok.kaskın üstüne takmam gereken aparatı yan aparat sanarak kaskın yanına taktım çıkmıyorda namussuz.cok sağlammış 3m bant.daha önce çıkartan oldumu.

Bana kesin gülüceksiniz ama yapcak bişe yok.kaskın üstüne takmam gereken aparatı yan aparat sanarak kaskın yanına taktım çıkmıyorda namussuz.cok sağlammış 3m bant.daha önce çıkartan oldumu.
Biraz zorla çıkıyor, bende 3m ile yapıştırıyorum .

kbs

Sony Action Cam için buğu sorunuyla karşılaşan veya çözebilen var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar