bu bebeklerden bir tane almayı düşünüyorum.
ilk motorum olacak, ehliyetim falan var ama vitesli tecrübem hiç yok. hem öğrenmek hemde sağa sola gitmek, yazları uzun turlara çıkmak istiyorum.
gelelim soruma: boy 1,95 falan kiloda 95 problem yaşar mıyım acaba?
dışardan nasıl gözüktüğüm önemli değil. ben keyif alacaksam problem yok. uzun boyun dezavantajı veya sürüşe etkisi var mıdır?
tavsiye eder misiniz?
Şimdiden hayırlı olsun.
1.85 boylarında olup kullanan 3-4 arkadaşım var. Şimdiye kadar hiç şikayet etmediler. Sen de biraz daha uzunmuşsun ama 10 santimden bir şey olmaz herhalde.
arkadaşlar benim adım ömer. aranıza yeni katıldım.ybr 125 dününüyorum nasip olursa.kullanıcılara bir kaç sorum var
1) uzun ön siperlik kullanan var mı.kullanıma nasıl etkileri olutor olumlu veya olumsuz.
2) top case olarak kaç litre tavsiye edersiniz? top case sürüşe nasıl etki ediyor?
3) motor koruma demiri kaç kg oluyor?
herkese kazasız belasız sürüşler...
Şimdiden hayırlı olsun.
1) Siperlik camı çok fazla olmasa da rüzgarı engelliyor tabi ki. Bu yönden iyi.
Kötü yanıysa; benim kullandığım tur camı, özellikle yüksek hızlarda zırıltı yapıyordu. Bağlandığı nokta en altta ve cam da ince ve uzun olduğundan sallanıyor biraz.
2) Ne kadar büyük olursa, sürüşe o kadar etkisi olur. Ben 46 litre kullanıyorum. Kaskımı ve montumu çok rahat alıyor. Eğer geniş hacimli istersen 40 litrenin altında tavsiye etmem. Daha küçük olan çantalara sadece kask ve eldiven gibi ufak şeyler giriyor.
3) Koruma demirine göre değişir. Tahmini 5 kilo falandır herhalde.
Özel bir sebebi yoksa, koruma demirinin ağırlığını neden sordun? Bu kadar zamandır buralardayım, ilk defa böyle bir soru gördüm. Sebebini merak ettim.